Melyik szoba kutya nem hullajtja leginkább a szőrét, és csak minimálisan kell foglalkozni a szőrével?
Nekem havanese-tacskó keverékem van ő egyáltalán nem hullatja a hosszú szőrét.A szomszéd westije sem csak ha már nagy a szőre és nem viszik kozmetikushoz.
Rövid szőrű kutyás szomszédoknál viszont van baj rendesen.:D
A kopasszal csak az a baj, hogy hetente fürdetni kell. :)
A uszkár valóban nem hullajtja, viszont hetente kefélni kell és 2 havonta kozmetikushoz vinni.
Sok rövid szőrű kutya van akinek nem kell nagyon foglalkozni a szőrével, de hullajtani mindenképpen fogják.
Bichonok,yorki,uszkár-nekik a szőrük rendszeres ápolást igényel,de cserébe nem lesz szőrős a lakás :)
bár ha 2-3 naponta nincs 20 perced,hogy kifésüld őket az elég gáz ,ez abszolút nem sok... 2 havonta fürdetni kell..
kozmetikába kell járatni őket évente többször is.
választhatsz:
-minimális szőr ápolás,de szőrős lakás
-több foglalkozás a szőr ápolással,de nem lesz szőrős a lakás
9:49-es vagyok
2 naponta úgy is takarítanod kell ha rövid szőrű kutyát választasz..
Sok kutyás ismerősöm van akik nem akartak szőr ápolással foglalkozni és rövid szőrű fajtákat választottak,2 naponta takarítják a lakást,hiába a fésülés és furminátorozás hullik a kutyáknak a szőrük..
Amikor kérdezték,hogy én mennyit takarítok dobtak egy hátast :D
hetente 1x van nálunk takarítás,porszívózás és felmosás.
a kutyákat 3 naponta kifésüljük (2 bichonunk van)
Olyan mintha nem is lenne kutya a lakásban.
Én öszintén jobban szeretek 2-3 naponta 15-20 percet foglalkozni a kutyám szőrével,minthogy 2 naponta takarítsak és kb meg se látszódna,mert rövid szőrű kutyáknak olyan a szőre,hogy beleragad mindenbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!