Valaki tud segíteni? Többi lent
Menhelyről szeretnék kihozni egy kiskutyát. Debrecenhez közeli menhelyek jöhetnének szóba. A kutyussal kapcsolatban pedig benti kutya kéne, kis termetű. A neme mindegy, és lehetőleg westie féle.
Köszönöm előre is!
Ha van olyan, aki jártas ebben, akkor webcímet vagy akár találatot is szívesen fogadnék.
Burkolt kérdés volt
Nem tudom, hogy ez mennyire megvalósítható, de remélem én is kapok ennyi segítséget
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3855961-valak..
Szia. Mi a Derecskei állatmenhelyről fogadtunk örökbe másfél éve egy 8 hetes kiskutyát. Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, után is többször hívtak, hogy minden rendben van-e a kiskutyával. Első oltást beadatva, chipeltetve kaptuk (pedig akkor még nem volt kötelező). Ráadásul Pesten éltünk, és még oda is hozták nekünk! de Debrecenhez közel van, nézz el oda!
Westie Rescue Hungary!!!
(Westie fajtamentők)
Hát, ha westiet akarsz, még válogathatsz is közülük! Én is tőlük hoztam a kis drágámat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!