S. O. S. Szüleim kennelbe akarják zárni az eddig bent tartott kutyáim. Mit tegyek?
"....azért nem engedik a további bentlétjüket mert 1. a kutya nem házba való..."
A kutya kennelbe sem való...
Miért nem futkoshatnak a kertben?
Ha évekig bent lehettek a lakásban nem értem mire ez a nagy váltás?Ha szobatiszták és nem rágnak szét semmit,nem értem miért,kell őket bezárni egy kennelbe és ilyen feltételek mellet.A személyiségük biztos változni fog,az is előfordul hogy egymásnak esnek + a betörőknek könnyű dolguk lesz ha a kutyák be lesznek zárva.A másik dolog ha nem szokták meg, hogy télen kint vannak akkor akár el is pusztulhat valamelyik.A kutyát meg lehet fürdetni,és nem lesz kutya szaga amúgy milyen szaga legyen Lenor öblítő?
Nekünk is van,és volt kutyánk mindig is,és nem volt kizárva,nálunk "családtag"-ként van kezelve,aki ha nem vagyunk otthon őrzi az értékeinket,este pedig az álmainkat.
Nem tudom az emberek ezt miért hajlamosak elfelejteni.
Harcold ki a magad igazát,és ne hagyd,hogy így bánjanak a kutyákkal sokkal többre tartom őket,mint némelyik embert.
Az a baj, hogy a családunkba én vagyok az igazi kutyabarát. A kertbe azért nem mert összekakálják (össze is szedem amennyit tudok)
kutyasuliba is járok velük...azt se engedik többé mert szerintük pénzkidobás... oké de a cigi stb. meg annál inkább az (szerintem) ...annyiszor próbáltam már megegyezni velük... de akkor az jött hogy új gazdát kell keresni vagy menhely... akkor nem is tudom mi a jobb.. :/ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!