Nagyon szeretnék egy kutyát, de a szüleim nem engedik. Hogyan vehetném rá őket? Spániel az álomkutya
főképp az udvar miatt,sok a növény.
régebben volt kutyám csak akkor még nem igazán foglalkoztam vele,és azon az elven vannak,hogy most ugyan ez lenne a helyzet.de úgy érzem,hogy eleget idősödtem ahhoz,hogy tudjak vele bánni,foglalkozni vele,etetni,itatni stb.
Szerintem az egyáltalán nem számít , hogy hány éves vagy hanem az ,hogy-hogy fogod nevelni a kutyádat !! Én 15 éves vagyok és nekem is egy spánielem van és az első kutyám ....
Csak tőled függ , hogy ki lesz a falkavezér . Igaz nagyon sok gondozást igényel egy spániel de benne egy igazi társra találsz ! :) Minden nap legalább 2 óra séta vagy több ha ez nincs meg akkor elkezd kaparni gödröket a kertben így vezeti le az energiáját . Nagyon szeret a középpontban lenni és utál egyedül lenni . Makacs egy fajta ezért nem szabad elkényeztetni őket . Mi kutyaiskolába is járunk , mert így is le tudja vezetni az energiáját . Nagyon okos egy fajta az én spánielem 3 hónapja jár suliba de nagyon okos. Hát én is sokat győzködtem anyukámat , hogy had legyen egy spánielem és sikerült is . :) Viszont nekünk a házba van csak napközbe megy ki a kertbe játszani szóval télen vigyázni kell nehogy fülgyulladást kapjon ... Sok sikert a kutyushoz ! :) :) Győzd meg őket , hogy te képes vagy egy ilyen kutyát fel nevelni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!