Hogyan neveljem szoba tisztává 1,5 éves kutyámat?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja kaptunk egy westie-t és eddig kerti kutya volt. Mi is családi házban élünk, de mi nem szeretnénk kint tartani. De sehogy se bírok rájönni, hogy mit csináljak a bepisilésekkel. Éjszaka, de volt már hogy kora este is oda pisil ahol éppen kedve van a lakásban. Éjszaka képtelen vagyok felkellni, hogy kivigyem. Jobban mondva, már volt rá példa és addigra is bepisilt. Van erre valami módszer? Ha jó idő van egész nap kint vagyunk.Sőt mostanában esténként még az utcára is kiviszem. Egyébként kislány.2013. máj. 8. 10:46
1/2 anonim válasza:
Háát 1,5 éves kutyust már nehezebb megtanítani rá. Muszáj pedig állandóan kivinned,h megszokja. Nagyon sűrűn,szinte óránként! És addig ne menjetek be a lakásba,míg nem végezte el a dolgát. Én a kutyusomat így tanítottam meg,és már évek óta jelez,ha ki akar menni. Van rá példa, h hajnalban rajtam ugrál,h márpedig engedjem ki. :)
2/2 anonim válasza:
Ébren sasolsz, és kizavarod amikor rájön a szükség, illetve sokat foglalkozol vele úgy, hogy rendszeresen kiviszed. Idővel rá fog jönni, hogy tabu. A miénk be nem jönne a lakásba, de simán bemegy minden faházba, mert garázsnak nézi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!