Melyik a kedvenc nagy termetű kutyafajtátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok engem az érdekelne, h nektek melyik a kedven nagy termetű/testű kutyafajtátok, én az összeset imádom és egyszerűen nem tudok választani, nektek melyik a kedvencetek? Melyiket tartanátok?2013. júl. 14. 11:33
22/32 anonim válasza:
24/32 anonim válasza:
Berni pásztor. Nem csak a nagytestűek, hanem az összes kutyafajta közül is.:D És nem csak tartanék, hanem tartok is.:D De a hozzá hasonló nagy szőrű macikat is szeretem pl. újfundlandi, leonbergi. De a színe miatt csakis a berni a legkedvencebb fajtám.
25/32 anonim válasza:
hát van sok
az egyik a KÁJ (közép ázsiai juhász kutya)
a másik a jugoszláv farkasölő (sparlaninac)
akkor a Kangal
a kuvasz is tetszik
tibeti masztiff is szép
igazából nekem ezek a fajták tetszenek, és a hasonló vérmérsékletű és kinézetű "egyedek"
de a leonbergi is nagyon szép
meg pireneusi hegyi kutya is és ezek nem olyan vadak sőt...
26/32 Babber_Havanese válasza:
Catahoula Leapárdkutya, Ausztrál juhászkutya
27/32 Babber_Havanese válasza:
28/32 anonim válasza:
Előző!
Az általad említett kutyafajta közül van/volt szerencsém ismerni egyet.....
Bár különösebben nem tetszik, de ritka jól nevelet kutya!
29/32 anonim válasza:
berni pásztor , közép-ázsiai juhász kutya .
pont ezért van egy berni-középázsiai keverékünk :)
30/32 anonim válasza:
Argentín dog :) Imádom, majd lesz is ha kicsit nagyobb lakásunk lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!