Mindkettő különböző természetű, de imádni valóak.(engem legalább is megfogtak) :)
2013. máj. 4. 15:05
3/13 FannaL válasza:
Golden retriever, és Labrador retriever. Elsősorban nálunk fontos, hogy gyerek-baba barát legyen.(Olyan is, mikor a baba sír rögtön rohan hozzá, és lefekszik a babakocsi alá meg a 6 éves öcsém is imádja, bár néha fellöki annyira dörgölőzik hozzá.) És mert sok vak és siket embereknél láttam már az ilyen fajtájú kutyákat, úgy még jobban hozzájuk húzott a szívem. :)
2013. máj. 4. 15:14
4/13 anonim válasza:
Border collie. A világ legokosabb kutyája, több mint 300 szót képes megtanulni! Mellesleg agility, flyball és terelőbajnok. Nekem is borderem van, személyes tapasztalatból mondom, hogy attól még, hogy hiperaktív, szörnyen bújós, ragaszkodik hozzám, és imádnivaló! <3
2013. máj. 4. 15:17
5/13 anonim válasza:
Bocsánat az "off"-ért.
A retrieverek több egyedének flegmatikus idegrendszere van, ezért ezek az egyedek nehezen kiképezhetők, szelídek, idegenekkel közömbösek, nemtörődömök, viszont vigyázni kell velük, ha gyerekek között vannak, mivel ha sokáig ingerlik őket, egyszer csak elszakad a cérna és agresszíven léphetnek fel. Persze nem azt mondom, hogy minden retriever ilyen(lásd:vakvezető kutyák..), de elég jellemző ez a idegr.típus a fajtára.
2013. máj. 4. 15:27
6/13 anonim válasza:
A golden retriever:
Családbarát, intelligens, hiperaktív, örök gyerek.
Dobermann:
Félelmetes, intelligens, kiváló házőrző.
Mind a kettő gyönyörű kutyafajta.
2013. máj. 4. 15:38
7/13 anonim válasza:
Leonbergi: a külseje és a természete miatt
Saluki (perzsa agár): a kinézete miatt
2013. máj. 4. 15:44
8/13 görbe bözske :) válasza:
Dobermann. Okos, gyönyörű, ragaszkodó, pörgős, de nem hiperaktív. Egyszóval: TÖKÉLETES.:)
2013. máj. 4. 19:11
9/13 zsuzsabazsa válasza:
"görbe bözske"
tetszik ez a név választás, olyan mint a "Merész Teréz".:))
A kérdésre meg, Német juhász. Egyszerűen fogalmazva okosak intelligensek, szeretnek dolgozni. Jó munkakutyák.
2013. máj. 4. 21:50
10/13 anonim válasza:
Komondor. Minden megvan benne ami számomra egy kutyában fontos: családhoz való ragaszkodás, erő, önállóság, bátorság, nekem tetsző küllem. Ráadásul ritka magyar fajtánk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!