Melyik a kedvenc kutyafajtátok?
Figyelt kérdés
Tetszik nektek a német dog? :D2012. febr. 13. 16:18
1/13 anonim válasza:
Nekem van pár szimpatikus fajtám, viszont a német dog nem tartozik közéjük. Szerintem jobban jársz,ha regisztrálsz a netboard-ra és ott a német dogosokkal beszélsz. Nem olyan fontos kinek melyik a kedvence, inkább az hogy foglalkozik vele és szereti.
2/13 anonim válasza:
A csehszlovák farkaskutya és a skót juhász a kedvencem :)
Sajnos egyik se volt még, de tuti, hogy lesz :)
Annyira nem tetszik a német dog, de egyik ismerősöm tenyésztő, nagyon barátságos és aranyos kutyák :)
19/L
3/13 anonim válasza:
az én kis drága keverékem ♥
de a dalmaták is tetszenek :)
19/L
4/13 A kérdező kommentje:
:D
2012. febr. 13. 16:34
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszik a dog. A méretei, arányai, testfelépítése. A tekintélyt parancsoló tekintete, megjelenése, stb...
Én, mivel házban tarom a kutyáim, kicsit kisebb testűvel kezdek :) Kedvenceim a terrierek, egyszerűen nem tudok velük betelni, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Azon belül is amstaff és yorki.
7/13 anonim válasza:
Nekem a husky, akita, samoyed.
De jó pofa a német fog is.:) volt egy film amiben ez a fajta volt a főszereplő, azt hiszem Marmaduke a cime. jó film volt.:D
8/13 anonim válasza:
nekem a cavalier king charles spániel,berni ásztor, a vizslák,és köztük van a német dog is:)
9/13 zsuzsabazsa válasza:
Kedvencem a Német juhász, de ezenkívül, minden kutya kedves nekem.
10/13 anonim válasza:
nekem az amstaff meg a boston terrier a szerelmem!Mindekttő van/volt és lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!