Nektek melyik a kedvenc kutyafajtátok?
Figyelt kérdés
és miért? nekem a német juhász :)2013. febr. 6. 19:25
1/20 anonim válasza:
Nekem a bedlington terrier, mert nagyon egyedi. :)
2/20 anonim válasza:
Világ életemben csak keverékem volt szóval keverék párti vagyok. :)
De ha egy fajtát ki kell emelnem az a boxer.Azért tetszik mert örökkölyök :) Aktív , barátságos és nagyon aranyos. Kedves kutyusok :D
3/20 anonim válasza:
Törpe snaci. :) És azért, mert jelenleg most van a 2. snózim. Energikus, mókamester, megbízható, nagyon-nagyon okos (elvieg a snacik a második legokosabb kutyák). Eddig mindenki imádta, még olyan ember is, aki amúgy nem szereti az állatokat. Nagyon figyelmes és életvidám, tanulékony. Egyszerűen imádom!:) Mi menhelyről hoztuk el, és annyira hálás, látszik rajta.
Sokan nem engedik oda a kutyájukat hozzánk, mondván, hogy a snacik agresszívak. Nem tudom hol élnek ezek az emberek, mert jobb kutyát el sem tudok képzelni! :)
4/20 anonim válasza:
Német boxer. Nem tudom mért, mindig tetszettek az ilyen karakteres kutyafajták. És a tulajdonságai számomra szimpatikusak.
5/20 anonim válasza:
Boxerem van, úgyhogy nyilván az, de a második az amerikai akita.
7/20 anonim válasza:
és az oka: imádom az öntörvényűségét, ahogy gondolkodik, minden nap egy uj kihivás vele.
9/20 anonim válasza:
Ausztrál juhász, egyszerűen mindent szeretek benne, és a wolfspicc, mert nekem is az van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!