Mi a kedvenc kutyafajtátok?
Nekem több is van:
-magyar vizsla, puli, meg általában minden magyar faj (mert magyar)
-golden retriever, labrador, mert nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, okos
-német boxer, nem tudom mért, de tetszenek a "hari kutyák", és ez a fajta nagyon barátságos, gyerekek mellé is való
Cane corso.
Nekem is volt egy ilyen fajta kutyám vele nőttem fel soha nem fogom elfelejteni! Mindig melletem volt vigyázott rám mindig elszököt elém amikor jöttem haza suliból és várt rám a busz megállóban.ha nem ő volt a közép pontban mikor épp a család beszélgettet együt az asztalnál mindig besértödött és nagyokat sohajtozott meg csípkedte a lábunka,hogy figyeljünk rá is... Olyan féltékeny volt mikor valaki a közelembe jött mindenkit fel akart lökni néha sikerrel is járt:-) meg hát tudni kell erről a fajta kutyáról hogy rendkívül okos,értelmes fajta, de ha ki választ magának egy "vezért" ahhoz ragaszkodik bármi áron és olyanná válik mint az árnyékod! Képes kilométereken keresztül futni melleted vagy akár csak követ mint egy testőr nem hiába örző védő fajta nagyon szerettük őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!