Mi a kedvenc kutyafajtátok?
Figyelt kérdés
Ha van indokotok hogy miért, azt is leírhatnátok :)2012. okt. 23. 21:28
11/19 anonim válasza:
Szibériai Husky, mert önfejű, saját akarattal rendelkező, intelligens, érdeklődő, energikus, játékos és bolondos, emellett nagyon barátságos, szeretetre méltó, hízelgős, csábos tekintetű és nem utolsó sorban még gyönyörű is.
És persze mert ilyen kutyám van.:)
12/19 anonim válasza:
Rottweiler, mert gyerek koromba volt egy a szomszédnak, de csak ritkán volt otthon így a kerítésen keresztül sokat simogattam meg etettem
14/19 anonim válasza:
magyar vizsla, weimari vizsla. Mert elképesztően okosak, és szerintem gyönyörűek. Vizslám van, így viszont tudom, hogy meg is mozgatják az embert a napi 2-3 órás sétával :)
15/19 anonim válasza:
Westie mert állati jópofa... sajnos nem merem bevállalni, mert elég önfejű és beteges, majd talán ha már lesz tapasztalatom kutyatartás terén, és ha fogok olyan jól keresni, h százereket otthagyhassak fél évente a dokinak, h kikezelje kacifántos bajaiból... :(
16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem az első kutyám westie volt, 13 év alatt egyszer volt vele baj, amikor kalász ment a lábába, ki kellett műteni. De beteg soha nem volt, és nagyon engedelmes volt :)
2012. okt. 24. 16:46
17/19 anonim válasza:
Ez tök jó hír :) Mondjuk lehet, hogy akkoriban még nem volt annyira divatos és túltenyésztett, az is lehet hogy most is sok westie makk egészséges- minden gazdinak ezt kívánom, de sajnos én ezt hallom ritkábban :( Persze mindig az kiabál, akinek ég a háza, ritkán fórumozik, akinek semmi baja.
18/19 anonim válasza:
Ezért kell venni tenyésztőtől.....
19/19 anonim válasza:
Border Collie, mert a legokosabb kutyafajta, fáradhatatlan és egyszerűen gyönyörű *-* <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!