Melyik a kedvenc nagy termetű kutyafajtátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok engem az érdekelne, h nektek melyik a kedven nagy termetű/testű kutyafajtátok, én az összeset imádom és egyszerűen nem tudok választani, nektek melyik a kedvencetek? Melyiket tartanátok?2013. júl. 14. 11:33
11/32 anonim válasza:
12/32 anonim válasza:
Leonbergi és Újfunlandi:) hát ez a két fajta az ami nekem soha nem lesz:(
13/32 anonim válasza:
Újfundlandi, berni pásztor, bernáthegyi. De eszméletlen sokat esznek, én azt nem tudom kifizetni :( úgyhogy egyiket se tartanám - sajnos.
15/32 anonim válasza:
Újfunlandi, az tényleg nagyon aranyos, és barátságos kutyus.
16/32 anonim válasza:
Német dog,német dog,német dog.:)
17/32 anonim válasza:
Szintén Németh Dog!! Nekünk van 2 is és kis kezes bárányok!xD Na meg van egy kölyök bichon havanese nagyon jól néz ki amikor a két hatalmas Dog között sétál egy kis valami... XD <3
19/32 anonim válasza:
Nápolyi masztiff - egyszer nagyon szeretnék! :)
20/32 anonim válasza:
Tibeti masztiff.:) Viszont sajnos nem állok úgy anyagilag (se helyileg) hogy tarthassak.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!