Állandóan lebirkázzák a kutyámat. Nektek nem szoktak beszólni az utcán? Elegem van már, hogy mindenütt azt hallom, , olyan mint egy birka"Ha ti is kaptok, kaptatok már hasonlót, hogyan reagáltok?
Ne haragudj, nem akartam kétségbe vonni a szakértelmed, csak saját példámból tudom, milyen kevesen ismerik fel a magyar fajtákat (míg pl. a tacskót sokan annak hiszik), főleg a ritkábbakat. Már a is csoda, ha ismerik a pulit, vizslát, komondort, kuvaszt, de ezeken kívül szinte teljes a homály. A mudik vagy mudi keverékek is sokszor simán keverékként vagy spicc jellegűként kerülnek fel a menhelyek, sintértelepek honlapjára, facebook-oldalára, illetve fehér mudi (mix) esetében találkoztunk is már kuvasz-spicc keverék meghatározással. Tényleg gyönyörű, ápolt kutyád van, én simán elhinném róla, hogy fajtatiszta, csak nem ismerem a fajtáját :D
Egy kicsit a szamojédre is emlékeztet engem.
Az én kutyámnak egyik szeme kék a másik barna .... Minden 3. ember úgy kezdi, hogy : Mi lett a szemével? Üvegszeme van? Lát vele rendesen? stb. félszemű, üvegszemű, ilyeneket.
Az elején idegesített, ma már megszoktam, mindig mondom, hogy semmi baja a szemének, meg volt nézetve, csak egyik kék, a másik barna. Ennyi! :)
nagyon szép kutyád van!
látszik,hogy szépen karban tartjátok a szőrét,amúgy engem is a szamojédra emlékeztet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!