Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állandóan lebirkázzák a...

Állandóan lebirkázzák a kutyámat. Nektek nem szoktak beszólni az utcán? Elegem van már, hogy mindenütt azt hallom, , olyan mint egy birka"Ha ti is kaptok, kaptatok már hasonlót, hogyan reagáltok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 10:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Itt van róla pár kép,némelyiken kuvaszos,némelyiken spicces:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 25. 22:30
 22/27 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem akartam kétségbe vonni a szakértelmed, csak saját példámból tudom, milyen kevesen ismerik fel a magyar fajtákat (míg pl. a tacskót sokan annak hiszik), főleg a ritkábbakat. Már a is csoda, ha ismerik a pulit, vizslát, komondort, kuvaszt, de ezeken kívül szinte teljes a homály. A mudik vagy mudi keverékek is sokszor simán keverékként vagy spicc jellegűként kerülnek fel a menhelyek, sintértelepek honlapjára, facebook-oldalára, illetve fehér mudi (mix) esetében találkoztunk is már kuvasz-spicc keverék meghatározással. Tényleg gyönyörű, ápolt kutyád van, én simán elhinném róla, hogy fajtatiszta, csak nem ismerem a fajtáját :D

Egy kicsit a szamojédre is emlékeztet engem.

2013. jún. 26. 08:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyámnak egyik szeme kék a másik barna .... Minden 3. ember úgy kezdi, hogy : Mi lett a szemével? Üvegszeme van? Lát vele rendesen? stb. félszemű, üvegszemű, ilyeneket.

Az elején idegesített, ma már megszoktam, mindig mondom, hogy semmi baja a szemének, meg volt nézetve, csak egyik kék, a másik barna. Ennyi! :)

2013. jún. 26. 08:52
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy olyan, mint egy birka, az még életében nem látott birkát.
2013. jún. 26. 10:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szép kutyád van!

látszik,hogy szépen karban tartjátok a szőrét,amúgy engem is a szamojédra emlékeztet :D

2013. jún. 26. 19:31
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem haragszom nyugi:)Sajnos szégyenszemre valóban kevesen ismerik a magyar fajtáinkat,a mudit,pumit lekeverékezik,a magyar agarat hírből sem ismerik,erdélyi kopó jellegű kutyámra a világon mindent mondanak...Szomorú,hogy nemzeti kincseink a saját országunkban alig ismertek,néhányan kihalóban vannak,mert egyszerűbb nyugatot majmolni a divatos"fajtákkal és az aktuális trend szerint választani kutyát ahelyett,hogy valóban magukhoz illőt választanának(márpedig elég széles fajtaválasztékunk van),akár a magyar fajták közül.
2013. jún. 26. 20:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönjük a dicséretet is:) Egyébként évi max kétszer fürdetem,olyankor szép kis,,hógolyó",de nem szabad bedőlni,mert kerti kutya homokos/füves területen,így az év nagy részében sajnos koszgolyó :/ :D Igaz,fésülni szoktam hetente,vedléskor méggyakrabban.
2013. jún. 26. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!