Állandóan lebirkázzák a kutyámat. Nektek nem szoktak beszólni az utcán? Elegem van már, hogy mindenütt azt hallom, , olyan mint egy birka"Ha ti is kaptok, kaptatok már hasonlót, hogyan reagáltok?
bichonomat ,lepulizzák,nem is hasonlít a pulira! sokkal kissebb,meg más is..
de a patkány jelzőt is megkaptuk már..
engem is idegesít a sok tudatlan!
megvannak győződve az igazukról,közbe akkorát tévednek hogy az hihetetlen! -.-
már az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni,gondoljanak azt amit akarnak,én ugyse tudom felvilágosítani sok nyomott jószágot..
hát azon besírtam amikor egy apuka a gyerekének magyarázta a kutyavilág kiállításon,hogy az ott egy mopsz kutyus,közbe az egy francia bulldog volt,mondom úristen..
Volt már olyan, hogy zsemle színű csau keverékemet huskynak nézték. És még nem értette a fickó, hogy mért nézek rá olyan furán.
Ezek miatt nem a városban sétálunk, hanem a határban.
az enyémet csak boxerezni szokták. mindig azt mondom, hogy igen, olyan, csak teljesen más. szerinted? :D
amúgy malacozni szokták az ismerőseim, de nem gáz. tényleg olyan :)
Kérdező, biztosan tudod, hogy a kutyád kuvasz-spicc keverék, vagy csak sejted a kinézete alapján? Mert egy fehér mudi nagyjából úgy néz ki, mint egy spicc kuvaszbundával, a magyarok se nagyon ismerik ezt a hazai kutyafajtát :)
Ha talált kutya, nézettél benne chip-et az állatorvosnál? Csak mert ismerek eltűnt fehér mudit, a listájuk fent van a mudimentők oldalán.
Nekem fekete mudi van, neki is megjegyzik, milyen jó göndör birkaszerű szőre van. Én nem veszem bántásnak, nekem is nagyon tetszik így. Ami birkára emlékeztet engem, az a bedlington terrier :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!