Angol farmon birkát terelni mudival? Jó ötlet ez?
A mudit csak "messziről" egy lány honlapjáról ismerem és és bizony sokat olvastam erről a fajtáról, aki - bár nekem nincs vele kapcsolatom - de az olvasottak alapján kijelentem, hogy bizony méltó "ellenfele" lehet egy bordernek is .......!!!
Hát irigylésre méltó az elhatározásod és ha nem a vakvilága készülsz akkor csak hajrá! Sok sikert!
Bakker:) pályát változtatok - így 40 évesen ideje is - és megyek bírkát terelni mudival:)
Bocsi az előző voltam, és ne haragduj ebből ugyan sok hasznos információt nem kapsz, de nagyon jó ilyet olvasni és valóban sok sikert kívánok Neked és a Kutyádnak is!
Pont fordítva vagyok vele. Borderem van, de csak marhacsordát tud terelni, mert nincs a környéken birkanyáj. De megoldja. A te mudid is meg fogja oldani. Okosak, gyorsan tanulnak, a mudi technikája is finomodik, a birkák is megszokják. Hajráááá!!!
Angliába nincs 6 hónapos karantén, csak az útlevélen kívül vérvizsgálat is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!