Kecsketejről vélemények? Szerintetek jó ötlet? Illetve, hogyan lehetne adni a kutyáknak?
mindkettő mehet a kutyának...ez nem tehéntej, teljesen más az összetétele. Pici kölyöknek is lehet adni.
A hús mehet átforralva (nem muszáj teljesen főzni de a kecske húsban sok a baci és a féreg... ebből a szempontból a nyúl vagy a marha hús mehet nyersen is)
Kedves 5.!
Olvasgass egy kicsit a BARF etetésről és talán utána nem fogsz hülyeségeket írni.
tessék,itt mindenki elolvashatja s tudom senki nem fog nekem hinni,de az én kutyám nem eszi meg a nyers húst.Megkérdeztem az állatorvosától hogy miért és azt mondta hogy azért mert a mai kutyák már teljesen máshogy élnek,nevelkednek...Ha kisbaba kora óta adnám talán elfogadná,de azt is mondta a dr. úr hogy minden 3. kutyának (nyers-vadhúst eszik)megkeményedik a hasa,kidülled a szeme és ilyen trutymák félével kell etetni ami bevonja a pocija belsejét az élősködőkkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!