Kecsketejről vélemények? Szerintetek jó ötlet? Illetve, hogyan lehetne adni a kutyáknak?
hát én évek óta (pontosan 4 éve) etetek nyers hússal kutyákat, kölyköket, felnőtteket...semmi bajuk nem lesz tőle. csirkét, marhát, nyulat simán adom nyersen. (kecskét átforralom, disznót főzöm)
Felneveltem már azóta 5 alom kiskutyát és soha ilyen jól nem néztek még ki, a Dp- szinte ismeretlen fogalom lett nálunk pedig előtte a hipper szuper tápoknál is előfordult, hogy a kutya Dp-s lett...sokkal egyenletesebb lett a kutyák fejlődése és erősebb az immunrendszerük...
kölyöknek néha keverek hozzá felnőtteknek való tápot vagy vitamin kiegészítést de ők is nyers húst esznek.
Szebb a szőrük, a kondijuk nagyon jó az ízületek rendben vannak... a tápoknál küzdöttünk az allergiával, ízületekkel de ez konkrétan elmúlt pedig előtte is prémium ill szuper prémiummal etettem
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad
Erre szokták azt mondani,hogy látatlanban azt mondhatsz ami csak akarsz..Semmivel nem tudod bizonyítani,hogy valóban felnőttek e azok a kutyák vagy inkább meghaltak a hülyeséged miatt.A kérdezőhöz pedig annyit(bár én nem vagyok barf-os)de a doki szerint ,IGEN, kicsit büdibb a szája , az izzadsága annak a kutyának aki nyers húst eszik,mint annak a kutyának aki főtt-sült hőst eszik
A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad
Neked yorkid van?Mert nem hiszem,s tényleg járj utána hogy egy yorki mit ehet.A yorki is kutya...Valóban,az.Te is ember vagy(elméletileg)mégsem szereted ugyanazokat a kajákat mint bárki,s lehet hogy allergiás is lehetsz vmire.(mint pl. a yorkik többsége)
persze azért járok Gyk ra, hogy itt meséljek kitalált sztorikat a kutyám etetéséről és valójában azon munkálkodom, hogy hülyeséget írjak ami miatt kutyák pusztulhatnak el... tudod a válaszaim értéke nem véletlen 88% szemben a te 53%-oddal.... 12 éve tenyésztek aktívan van némi tapasztalatom a kutyákkal... felőlem mindenki azt etet a kutyájával amit csak akar, nem vitatkozom veled mert csak olyannal szoktam akinek adok a véleményére...
kérdezőnek (itt van még két hasznos link):
[link] (itt a 2. részben írnak a nyers etetésről)
itt van jó recept: [link]
'Ez vicc, a yorkik 80%-a allergiás a csirkére...'
Már megint bebizonyítottad, hogy lövésed sincs a témáról.
A kutyák általában nem a csirkére allergiásak, hanem az antibiotikumokra, amelyekkel a csirkéket kezelik.
Allergiás a kutyád? Szerezz igazi 'tanyasi csirkét'. Garantálom, hogy nem lesz tőle baja.
Legközelebb tájékozódj, mielőtt ilyeneket leírsz (nem is először)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!