Állandóan lebirkázzák a kutyámat. Nektek nem szoktak beszólni az utcán? Elegem van már, hogy mindenütt azt hallom, , olyan mint egy birka"Ha ti is kaptok, kaptatok már hasonlót, hogyan reagáltok?
Szia!
Nekem nem szoktak beszólni, mert az én kutyám annyira hamis, hogy nem lehet sétáltatni. De nem is akar kimenni, szerencsére jó nagy udvarunk van, ahol szaladgálhat.
Velem olyan szokott lenni, hogy amikor valakivel beszélgetünk a kutyákról és megkérdezik, milyen fajta kutyám van, és megmondom, hogy keverék, nem mondanak rá semmit, csak látom rajtuk, hogy lebecsmérlik.
Ez nagyon szokott zavarni. Semmivel sem rosszabb egy fajtatiszta kutyánál, sőt, nagyon okos és jó kutya, és nagyon szeret minket, mi is őt.
Nem szoktam hozzászólni ehhez semmit, figyelmen kívül hagyom. Szerintem te sem törődj vele, biztosan nagyon szép és aranyos kutyád van neked is. Az a lényeg, hogy te szereted, és az nem számít, hogy mások lebirkázzák.
Az enyémet disznózni szokták,vagy "pitbullozni" az utóbbi jobban zavar,mert köze nincs a pitbullhoz.
Mentett "staff" kutyám van,méretes példány lett,a pitek felső súlyhatárát simán kiüti,de sztem a staffokét is.
De a sok buta embernek mindegyik pitbull,legyen az staff,bullterrier amerikai bulldog,de még a boxerre is hallottam,hogy valaki pitbullt mondd.
Engem a tudatlanság és az előítélet zavar...
Staff mix. :D Maradjunk ennyiben.Cane Corso beütése is van.De 45 kg szóval én véletlenül se tudnám pitbullozni :D
Az orra is egy icipicit turcsi,taln valahol angol bulldog is...passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!