Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit tettetek volna a...

Ti mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Kimentem a 11 eves keverek kutyimmal es a testveremmel az uzletig,a tesom bement en meg a kutyus,Linda,megalltunk az uzlet elott.Linda szepen leult a fal melle ahogy szokott es odajott egy anya a 2 kislanyaval es megkerdeztek hogy harap-e a kutya,amire en azt valaszoltam hogy nem,mivel altalaban nem harap(csak ha reszeg vagy ilyen "kulonleges" emberek akarjak simogatni) es a kislany a kutyam fele nyult,megsimogatta a fulet es,ha jol lattam,megrugta egy picit a labat ahogy melle allt.A kutya nem figyelt a gyermekre,a tesomat nezte aki ment be az uzletbe,es megijedt,ezert a kislany utan kapott(nem harapta meg).Erre meg egy ember elkezd ott nekem "papolni" hogy mer nem mondom meg ha harap a kutya es akkor nem simogassa meg es nem tudom mi...ilyen hulyesegek.Nem valaszoltam semmit,nem akartam nagyobb "bajt".

Amugy Romaniaban elek,Kolozsvaron.

14/L

2013. jún. 16. 19:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

:)) inkább az 1. verzió :P én bocsánatot nem kérek hisz semmi rosszat nem csináltam....

Köszönöm a válaszokat :D

2013. aug. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!