Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen újévi fogadalmat...

Milyen újévi fogadalmat tettetek ami kutyával kapcsolatos?

Figyelt kérdés

;)ha igen mi(k) volt(ak) az(ok)? persze ha nem titok :D

mert én több kutyával kapcsolatos fogadalmat tettem :D

2011. jan. 1. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azt, hogy jobb leszek, hogy anya megengedje a kutyatartást. :D Remélem beválik. És te? Elárulod vagy titok? :D
2011. jan. 1. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:

elárulom :)

azt ha tehetem akkor az illatos úti sintértelepről örökbe fogadok egy kutyust (már bele is szerettem egybe) igaz van egy menhelyről hozott hercegnőm de ha anyu megengedi akkor elhoznék még egy kis kutyust

a másik az hogy nyáron megyek a menhelyre önkéntesnek :)

14/L

2011. jan. 1. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:

első vagyok

ez nagyon szép fogadalom. szurkolok h minden jól és simán menjen. úgy örülnék ha nekem is megengedné anya a kutyut.

ja és 13/L

2011. jan. 1. 17:34
 4/6 Doruss ***** válasza:

Tavasszal lesz kutyám. Az előzőt nem hordtuk kutyasuliba, még pórázra se szoktattuk igazán, mert anyáéknak nem volt ideje, én pedig még négy éves voltam, azt se tudtam, mit kéne egyáltalán csinálni egy kutyával.

Most megfogadtam, hogy rendszeresen sétáltatni fogom és suliba hordani, és megpróbálok minél több idő vele tölteni :)

És... ha egyszer nyerek a lottón :):) akkor alapítok egy óriási "kutyafarmot" ami más lesz mint a kutyamenhelyek. És ha kutyát akarok akkor mindenképpen sintérről fogadom be. (csak apám ragaszkodik a fajtatiszta törzskönyves kutyához -.- egyébként én is gondolkodom a menhelyi önkéntes nyári munkán :)

2011. jan. 1. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem én tettem fogadalmat, hanem a kölyök kutyával ígértettem meg, hogy az új évtől nem harapja szét a bokám és a karom. :D:D

Eddig bevált. :P

23/nő

2011. jan. 1. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
ÉN CSAK azt, hogy következetes leszek velük, és ha rosszalkodnak, megbüntetem őket! Mertelkanászodtak egy csöppet.=D
2011. jan. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!