Josera táppal kapcsolatos tapasztalatok? Milyen minőségű? Hol lehet a legolcsóbban beszerezni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 14:29
1/7 anonim válasza:
Nagyon jó az összes féle belőle.Purinába és esetleg állateledel üzletbe lehet kapni.Ajánlom még az Artus Dog svájci tápot.Az picit olcsóbb,de ugyanolyan jó.
2/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Én azzal etetek ősz óta. Először Lamb and ricet kaptak, de ivel sport kutyák, így az gyengének bizonyult. Akkor váltottunk Agilora, majd az ár-érték miatt az Active-ra. Most rendelem a 3dik zsákot, és nagyon elégedett vagyok vele :o) Szép a szőrük, jó a székletük és energetikusak.
5/7 anonim válasza:
Én fél éve használom, a kutyáim (közepes testű hosszú szőrű tenyészkutyák) a regulart eszik, a kölyköket a Familyn neveltem fel most. Én is csak jót tudok róla mondani, hamarosan meg is kötöm velük a referencia kennel szerződést.
6/7 anonim válasza:
Kedves Előttem szóló!
Meg tudnád mondani, hogy kötsz velük szerződést? Kinek írtál? A területi képviselőnek? Milyen feltételeik vannak? Jöhet privát üziben is. Én most akarok átállni erre a tápra, és több zsákra lenne szükségem havonta. Köszönöm a válaszod.
7/7 anonim válasza:
Engem is érdekelnének a feltételek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!