Maltai selyemkutyas gazdik! Hogyan veszeltetek at a kedvencetek szuleset? Mit tettetek mikor eljott a szules ideje?
Az én kistestű szuka kutyusom ivartalanítva lett, mert nem akartam szaporítani.
De láttam már elleni "öleb" kategóriás kutyust, amelyik ordított a fájdalomtól...hát én nem azért vettem a kutyámat, hogy ennek kitegyem. Olyan rövid életűek, nem fogok fél évet az életéből elvenni azért, mert én hűdecukinak tartom a kiskutyákat.
Nem tudom, hogy hogyan bírtam volna végig nézni a kutyám ellését. Az ember gyakorlatilag tehetetlen.
Az ilyesmit bízd a tenyésztőkre!Ne szaporíts,hisz nem is értesz hozzá és a kutyádra nézve is veszélyes lehet.
Hidd el,nem rossz indulatból írja itt mindenki.
Olvass csak utána.Azért van a NET :)
Ha szeretted volna a ,,nagymama" kutyát akkor vigyázol rá, nem szaporítod fölöslegesen, és nem hagyod, hogy elüsse egy autó!!!
Neked még plüs kutyát se adnék! :-(
Én biztosan nem akartam volna olyan kölyköt, amiről mindig az első kutyám jut majd eszembe.
Ha azt akarod, hogy egészséges kölyke legyen, akkor minimum vidd el szűrésre, és az a kutya is szűrt legyen, amelyikkel fedezik.
De akkor is azt mondom, hogy az "élet rendjét" jobb a tenyésztőkre bízni, akik azt tartják szem előtt, hogy a fajta jelleget minél inkább megtartsák a kutyáik, illetve makk egészségesek legyenek.
Hidd el, ha ez így működhetne, és nem azt mondaná mindenki, hogy de az ő kölykeiknek bizony jó helyük lesz, akkor nem lennének tele a fajtamentők és a menhelyek.
Csak ezt sajnos nem lehet az emberekkel megértetni :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!