Ti hogy sétáltatjátok a kutyusaitokat?
Figyelt kérdés
Én nem merem elvinni sétálni mert félek hogy kóbor kutyák megtámadják. Nagytestű. Pedig szeret sétálni, biciklizni, úszni. Ti nem féltitek őket?2013. jún. 13. 13:38
11/15 anonim válasza:
Ezt én se értem, hogy ennyire félsz és BH-s vizsgád van. Ha ez igaz, akkor azt kell hogy mondjam, hogy sajna ennyit ér a BH-s vizsga:). Nekem nincs semmilyen vizsgám és mégis bátran merem sétáltatni a kutyámat, mert van tapasztalatom és akár két avgy három verekedő kutyát is szét tudok választani. FÉlre értés ne essék, nem önfényezést tartok, ezzel csak azt akarom megmutatni, hogy lényegtelen van-e BH-s vizsgád. Az csak papír. Attól még lehetséges hogy nem érted a kutyák testbeszédét és félsz, ami igaz is. Alapból ha te vagy a falkavezér, akkor szét kell tudnod választani két verekedő kutyát, megvannak erre is a technikák. Ha erre nem vagy képes mert félsz, akkor el kell hogy keserítselek, csak azt hiszed, hogy te vagy a falkavezér:). Egy vezér nem fél sohase, márpedig te félsz. De hogy kaphattál így BH-s vizsgát, nem értem:)
12/15 anonim válasza:
azért szerintem a BH vizsga megkreált jelenetei, nyugodt körülmények között nem egyenlőek az "utca törvényeivel". megnézném pl. ezeket a kutyákat de főleg a gazdákat olyan helyzetben amikor pl. 5 IDEGEN kóborkutyával találkoznak. az hogy a vizsga alatt a gizi elmegy mellettünk a kutyájával nem ugyanaz mint amikor a jóska idegbajos kutyája ránkrongyol a falu utcájába. ha így nézzük akkor ez a vizsga tényleg nem sokat ér ilyen szempontból.
13/15 A kérdező kommentje:
A BH vizsga engedelmességi vizsga a SAJÁT kutyám számára. Ti nem tudom hogy mit nem értetek hogy féltem a kutyámat, hogy kiront egy örjöngő kutya a kerítés mögűl és nekitámad, akkor baszhatom hogy az enyém engedelmes, ilyen nehéz ezt felfogni, köszönöm nem kérek több választ olyanoktól akik ezen lovagolnak és szemmel láthatóan még a problémát sem tudják felfogni.
2013. jún. 14. 20:55
14/15 anonim válasza:
Attól, hogy ilyesmitől félsz, még nem tarthatod búra alatt a kutyádat. Illetve beteheted az autóba, kimehetsz a falu szélére és olyan helyen sétáltathatod, ahol már nincsenek házak. A kóbor kutyák békések. Vagy le lehet rugdosni róla a támadókat.
15/15 anonim válasza:
Én meg hogy értesem meg veled, hogy nem félni kell hanem meg kell tanulni lekezelni az ilyen helyzeteket. Most írom le harmadszor: neked kell tudni megoldani és lekezelni ezeket a helyzeteket, ha vezér vagy és határozott akkor bármilyen őrjöngő kutyát le lehet állítani és elmenekül. Arról már nem tehetek hogy ezt nem tanították meg nektek a kutyasuliban. Ha nektek ront egy kutya és verekedés tör ki, akkor szépen fogod magad és szétválasztod a kutyákat, lehúzod a támadó kutyát a te kutyádról, megfegyelmezed és ennyi. Mit nem értesz ezen. Nem félni kell hanem cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!