Napi hányszor sétáltatjátok a kutyátokat?
Hány óra felé?
És kertesben vagy panelban laktok?
panelba lakunk.
napi 3x-4x viszem le reggel fé órára délbe és este 1-1 órára vagy ha több időm van akkor 2 re ilyenkor játszik a többi kutyussal vagy kirándulunk az erdőbe.
Hétközben általában 1-szer viszem,este viszem el olyan 1-2 órára..de otthon is kifutkározza,játsza magát,mert nagy kertünk van.
Hétvégén ahányszor csak tehetem.
Kertesház
Kertes házban lakom
Napi egyszer viszem le, 3 órára. Rendesen kifárad és alszik. Ha felkel akkor játszunk vagy tanítgatom:).
Kertes házban lakunk, a kutya éjjel bent alszik, de nappal is sokat van bent, ha be akar jönni. A hideg télen egész nap bent volt, de most a jó időben már ki szeret járni, napozik, házat őriz. A hideg hetek alatt már a hangjától el is szoktam :D
Néhány kivételtől eltekintve kétszer sétál. Időtartam változó...lehet fél óra, de lehet 3-4 is :)
Magammal szoktam vinni vásárolni, ügyet intézni. Ha fél napokat távol vagyunk, akkor este már nem feltétlen viszem sétálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!