Van egy 10 hetes Cane Corso kiskutyam. Miutan elhoztam a kennelbol nagyon jol ette a tapot, azota eltelt 2 het, egyre kevesebbet eszik. Nagyon jo kedelyu, nem beteg, de nem eszi meg az adagjat csak 70%ban. Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Eukanuba tapot eszik. Mit adjak neki melle, lecsereljem a tapot?2013. jún. 5. 20:47
21/22 Huszár Arnold válasza:
Ne adj neki egy napig (semmi baja se lesz) és utána csak annyit, amit jóízűen megeszik. El van telve, de fordulj inkább a tenyésztőhöz!
22/22 anonim válasza:
nekem is cane corso van 3 hónapos és ugyan ezt csinálta.
mi úgy oldottuk meg hogy nagyon lecsökkentettük az adagját.
ha nem evett, azonnal elvettem előle és az a kaja kimaradt. most eszik rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!