Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 10 hetes Cane Corso...

Van egy 10 hetes Cane Corso kiskutyam. Miutan elhoztam a kennelbol nagyon jol ette a tapot, azota eltelt 2 het, egyre kevesebbet eszik. Nagyon jo kedelyu, nem beteg, de nem eszi meg az adagjat csak 70%ban. Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Eukanuba tapot eszik. Mit adjak neki melle, lecsereljem a tapot?
2013. jún. 5. 20:47
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
50%

Szia!

Próbáld meg azt, hogy a kajájára rátörsz egy nyers tojást. Keverd össze picit azzal az ételét. Általában ez segít.

Esetleg hagyj ki neki 1 napot, hogy nem kap enni. De tényleg semmit.

Mit kap most enni? Konkrétan táp neve, esetleg mellé megy más is?

A tenyésztő ugyanezt adta neki?

2013. jún. 5. 20:55
 2/22 A kérdező kommentje:
Most Eukanuba tapot eszik es ezt ette a tenyesztonel is. Meg kap ket fele kiegeszitot amit majkrembe rejtve adok be. Azt nagyon szereti.
2013. jún. 5. 21:00
 3/22 anonim válasza:
Mik ezek a kiegészítők?
2013. jún. 5. 21:02
 4/22 A kérdező kommentje:
Az egyik Csontpor a masik kagylokivonat+Aminosav+C vitamin+es vas tartalmu kapszula. ennyi. Koszonom a gyors valaszokat
2013. jún. 5. 21:07
 5/22 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:
Annyit adsz neki, ami a csomagoláson van? (mondjuk én mindig egy kicsit kevesebbet szoktam). Ahogy nő, úgy kell majd egyre csökkenteni az adagját, valószínűleg van étvágya, csak nem ekkora. Jutifalat is ha van napközben, amiatt is ehet kevesebbet.
2013. jún. 5. 21:15
 6/22 anonim válasza:

A csontra szerintem felesleges adnod most bármit. Főként egy Eukanuba mellé. A zöld kagylót meg elég később adnod. Még fiatalka a kutyi :)

A kevesebb néha több, szokták mondani :)

Ne izgulj, gyönyörű, egészséges lesz a kutymákod. Az pedig, hogy most picit kevesebbet eszik, ne töltsön el aggodalommal. Nekem az egyik kan kutyám 12-14 hónapos koráig szinte semmit nem akart megenni. Se tápot, se húst, semmit... Elmentem vele a dokihoz, aki azt mondta, túl sok a tesztoszteronja és majd idővel jobb lesz. Csak legyek türelmes. Így is lett. Ma már mindene a kaja :)

2013. jún. 5. 21:16
 7/22 anonim ***** válasza:
Hol él a kiskutya? Udvaron? Szabadon? bezárva kennelbe? lakásban?
2013. jún. 5. 21:16
 8/22 sippara ***** válasza:
Azért arról se feledkezz el, hogy nagyon magas energiatartalmú tápot kap, simán elképzelhető, hogy nem kell neki annyi, amennyit papírforma szerint ennie kéne. Amíg nem látod, hogy fogyna, bőven jó, ha a túlnyomó részét megeszi az adagjának, sőt, nyugodtan le is veheted arra a mennyiségre, amit tuti megeszik. Nyugi, ne parázd túl :)
2013. jún. 5. 21:18
 9/22 A kérdező kommentje:
A kutya lakasban el, de nagy teruleten szaladgalhat kinn az udvaron. Nincs bezarva, de igenyli a tarsasagot. Koszonom a valaszokat, lehet tulsagosan figyelem. De nagyon lehet aggodni egy kutyusert.
2013. jún. 5. 21:22
 10/22 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:
100%
Zöldkagylót nyugodtan kaphat (korábbi válaszadónak mondom), a kiskutyáknak is segít, főleg azoknak, amelyek gyorsan nőnek (a kölyöktápok miatt pl. hirtelen megnyúlhatnak). Rá is van írva a miénkre, hogy fejlődésben lévő és idősebb kutyáknak ajánlott elsősorban:)
2013. jún. 5. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!