Vissza akarom kapni!?
Ne akarj másik kutyát, ha az utóbbit se tudtad megnevelni,következőt se fogod. Emberek hajlamosak elkényeztetni a kistestű kutyákat túlságosan,aminek következménye hogy a kutya átveszi a vezér szerepét és bármit megengedhet magának.
Te még gyerek is vagy,nem volt tekintélyed a kutya szemében semmi.
Nőnél biztos jó helye van,reméljük meg is nevelte már.
Majd ha idősebb leszel,és képes leszel határokat szabni,következetesen nevelni egy kutyát majd akkor gondolkozz.
hát talán jobb is,hogy más gazdija van,mert nagyon elrontottad azt a kutyát!sokkal komolyabb sérülések is lehettek volna!!
amúgy ha új kutyát szeretnél akkor előbb nagyon nagyon sokat olvass a kutya nevelésről,mert egy ilyen fajta kutyát így félre nevelni,hát ahhoz tehetség kell,pont azért való első kutyának,mert nem kell hozzá nagy tehetség! 10 évesen kaptam az első havanese-met szüleim besegítettek a nevelésben de sokat olvastam már akkor is a kutyákról,így 70%-ban én neveltem.Sajnos 7 évesen elkellett altatni rossz indulatú daganat miatt..
2 éve kaptam még egy havanese-t,ettől egyszerűbben egy kutya sem nevelhető,jó nyilván nagyon gyerek vagy még,de akkor meg a szüleid hibája,hogy ilyen lett..
Azt tedd,hogy neki állsz olvasni a kutyákról nagyon sokat,Cesar Milan könyveit ajánlom ,nyáron menj el egy menhelyre és vidd sétálni az ott lévő kutyusokat,próbáld őket nevelni az olvasottak alapján..
a helyedben 1-2 év múlva vennék kutyát addig pedig annyitolvasnék a kutyákról amennyit csak lehet!!
bocsi ha esetleg bunkó voltam..
attól mert te elviszed kutyasuliba ahol a kutyát megtanítják leülni de te meg semmit nem fogsz fel még nem lesznek csodák. hidd el ha annyira okos lettél volna a kutyasuliddal együtt akkor annak a kutyának eszébe nem jutitt volna megtámadni téged! agy szerinted az ilyesmi normális dolog? esetleg mint oly sokan azt gondolod a kutyában volt a hiba? hát le kell hogy lombozzalak -ha más nem tette- benned volt a hiba és a nevelési módszereidben. nem mellesleg ha annyira kutyasuliban voltatok az első harapáskor miért nem mentetek vissza hátha tudnak valamit mondani/tanácsolni?
"és sosem értezttem miért teszi"
amíg ezt nem érted meg hidd el semmit nem tudsz a kutyákról. miután megérted és fel is fogod miért tette ezt nah, majd akkor lehet új kutyád.
azért bántsatok még...
úgy csináltok mintha minden az én hibám lenne 8 évesen kaptam a kutyát szerintem nem az én feladatom lett volna hogy tanítsam...akkor kb azt se tudtam hogy kellene...akkor még nem lehetett megnézni a neten minden sz*rt... sőt nem is volt gépem... pedig most vagyok csak 12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!