Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vissza akarom kapni!?

Vissza akarom kapni!?

Figyelt kérdés
Volt egy Bichon havanese kutyám de sokat voltam beteg amióta nálunk volt meg sokszor megharapott és morgott igazából annyira nem is szeretett engem pedig enyém volt.. nagyon sokat foglalkoztam vele játszottunk,sétáltunk,nagyon szerettem...de volt amikor eldurvultak a dolgok nekem esett az a csöpp kis kutyus össze harapott...és sosem értezttem miért teszi. a lényeg hogy 5 hónapja apukám oda adta egy nőnek és azt mondta a nő hogy látogathatom...és hogy írjak neki.. hát írtam de sosem írt vissza...És nagyon hiányzik a kutya :'( vissza szeretném kapni... Segítsetek a kutya egy ismerős rokonához került.. létszi segítsetek :( mit tegyek?

2013. máj. 24. 18:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Jól van ti is csak kötekedni akartok és nem segíteni.

Akkor majd meg oldom magamtól... szánalmas amit itt csináltok. Elkeseredett az összes és unalmában nincs mit csinálnia.

2013. máj. 25. 09:59
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

ez nem elkeseredettség hanem józan ész! egy élőlényről beszélünk. de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre:

okosabb lettél egy kutyához hogy megfelelően megneveld? ha nem, azt mondd és ahhoz kérj segítséget de ne állj neki -nem mellesleg totál gyerekesen- hisztizni hogy senki nem tud semmit meg volt a kutya suliba, meg hogy senki nem segít miközben nem is írtál semmit. mit akarsz? 5 hónappal ezelőtt egyértelműen leszerepeltél kutyanevelésben! ennek ellenére te akarsz egy másikat, vagy ezt akarod visszakapni, tudom is én kérdem, miért?

2013. máj. 25. 10:05
 13/18 A kérdező kommentje:

Azért mert annak ellenéri hogy ilyen szeretem a kutyát!

És igen érettebb lettem.

2013. máj. 25. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

és mitől lettél érettebb?

meg tudnád kerek mondatokba fogalmazni? ahogyan az érett okos 12 éveshez illik.

írd le nekem kérlek, mit tudsz a kutyákról? mit gondolsz, miért volt olyan amilyen az előző kutyád? bizonayára ha érettebb lettél és nyitott egy új kutyára, ezek nem nehéz kérdések a számodra.

2013. máj. 25. 11:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Attól lettem érettebb hogy nagyobb vagyok és sokat vagyok kutyák között és most én foglalkozok a német.j és roti keverék kutyánkkal és nagyon sokat tanultam tőle...

Tennél fel kérdéseket?

Hogy érted hogy olyan amilyen?

Amúgy anyukám segítene a kutya nevelésében

2013. máj. 25. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Tanácsot adni barátságosan is lehet. Ne bántsátok már elég ha segitő tanácsokat adtok neki. Ebből biztos többet tanul, mintha letámadjátok.
2013. jún. 7. 12:09
 17/18 Vera25 ***** válasza:

Na,mert ti felnőttek vagytok?12 éves kislánnyal veszekedtek?

Figyelj, őt mar nem kapod vissza úgy sem,evvel ne is próbálkozz,az a nő nem fogja vissza adni,mivel nem is irt,hiába ígérte.Lehetne másik kutyád,az segítene a feledésben,de csak akkor,ha a szüleid is segítenek a kutya nevelésében.Meg fiatal vagy,el kel a segítség,de senki nem születik úgy hogy mindenhez ért,kis szülői segítséggel,majd megtanulod.

2013. jún. 7. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha van még egy kutyátok akkor foglalkozz vele sokat :)

ha tovább tanulsz,bejön a szerelem, akkor is fogsz a kutyával foglalkozni? mert sokan azt mondják perszee, a húgom élő példa erre fontosabb shopingolni menni bnőkkel,meg ő fáradt amikor haza jön a suliból ,mint a kutyával foglalkozni,csak simogatásra kell neki..szóval kb nekem most 2 kutyám,mert jórészt én foglalkozok az övével is..amilyen neveletlen én hozom helyre amit húgom elrontott..

szóval jól gondold meg, egy kutya 15 évre szól,hiába besegítenek a szüleid , a te kutyád marad és neked kell vele többet foglalkozni..

tényleg gondold át!

2013. jún. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!