Most akkor tényleg én vagyok az állatkínzó?
jó hogy erre nyitott vagy :)
az internetetn rengeteg féle ilyen zene van. de a DEEP SLEEP típusú zenék levendulával megspékelve garantáltan lenyugtat és elalszol. az sem lényeg hogy előtte öt perccel keltél fel és totál friss vagy. pár perc (10 nagyon maxi 20) és máris elszenderedsz, mert a zene és a levendula olyan szinten levisz "alfába", lenyugtat hogy onnan már az alvás állapota van. én nagyon kedvelem. sőt egyszer voltam én is nagyon stresszes helyzetben (mindenkinek vannak rossz napjai). azt se tudtam hogy bőgjek vagy ordítsak. hiszed vagy sem, egész közel magamhoz csak simán kinyitottam a levendula üvegét és hallgattam a zenét. jó ha 20 perc eltelt, totál nyugis lettem. nem tudom ki találta ki ezeket de egy isten volt. százszor többet ér mintha begyógyszereznéd magadat pl. nyugtatóval. a nyugtató az agyadat tompítja, bénítja. míg ez a módszer a lelkedet nyugtatja meg. most ez tudom hogy nyomin hangzik de tényleg.
én rendszeresen szoktam hallgatni több órásakat is. persze nem deep sleep verziót mert attól tényleg elalszom mindig. csak úgy amolyan háttérzajnak. nagyon nyugis állapotba kerülsz ettől. nem lesz a világ pocsék meg tudom is én milyen, hanem a zene hatására szép dolgokra gondolsz, ha gondolkodsz egyáltalán. mert az is megesik hogy nem agyalsz hanem egyszerűen csak ebben a nyugis állapotban vagy. nem tompulsz el mint egy gyógyszer esetében. sokszor a párom a munka miatt nagyon stresszes így nem tud könnyen elaludni mert teli a feje. ilyenkor elindítom a zenegyűjteményemet meggyújtok egy levendulás aroma gyertyát és már alszik is. reggel pedig nagyon pihenten ébred. próbáld ki, hidd el garantált lesz a siker. :)
Nem sírok! :D Szerintem olvass vissza...
Úgy vettem, hogy beszélgetünk. (Azokkal akik válaszolnak/érdeklődnek, nem veled.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!