Most akkor tényleg én vagyok az állatkínzó?
Engem minekni közlszemlére tehet! ha meztelenül elküldök egy fotót a testemről azt is fel lehet ide tenni, mert ekkora korcs vagyok hogy engem ide meg mindenhova lehet rakosgatni! le is vetküzöm és küldöm is a képet aztán kiteszi ide valaki hogy az egész világ rajtam röhögjön, ahogy közszemlére tesztek
most az előbb ököllel vertem meg a fejemet mert ezt érdemlem akkor hányadék vgyok
engem lehet mutogatni mint egy darab húst
velem bármit meglehet csinálni mert én csak egy rongydarab vagyok
Az üzenet küldője: PittiPöttömPannácska
Az üzenet címzettje: Az agyad
Az elküldés időpontja: ma 19:45
Az üzenet témája: Re:
Az üzenet szövege: és erről én tehetek?
Az elküldés időpontja: ma 19:50
Az üzenet témája: Re: Re: Re:
Az üzenet szövege: akkor most nyugodtan írd le, mi a probléma, mert ez így nem állapot, tönkreteszed magad idegileg, és az sem oké, hogy itt próbálod meg levezetni..
Az elküldés időpontja: ma 20:09
Az üzenet témája: Re: Re: Re: Re: Re:
Az üzenet szövege: És neked megéri emiatt tönkremenni? Én tudom milyen az, ha valakit szeretünk, de baszik ránk, meg kell tanulni továbblépni és nem visszanézni a múltba.
rohadtak. te nengem mhnem tehettek rabszolgává! nem vagyok egy sérbadöngölt szutyok nem mutogathattok, nem használhattok ki, nem fajtalankodhattok velem!
Az üzenet küldője:
Az agyad
Az üzenet címzettje:
Little Red
Az elküldés időpontja:
ma 21:17
Az üzenet oka:
A kérdésre írt válasz: Most akkor tényleg én vagyok az állatkínzó?
"Igen, tuti ez az :D Szevasz, mehetsz is haza, idióta vagy még mindig. Ajánlom figyelmedbe ezt a.."
Az üzenet témája:
ÉS EZT TE IS HAGYOD
Az üzenet szövege:
ezt te is hagyod mert velem ezt meg lehet tenni, kizsigerelni közszemlére tenni, kihazsnálni, mutogatni, igaz??? velem mindenki bármilyen mocsokságot megtehet ő aki engem meztelenül mutogat mutogatja a nevemet meg amit írtam itt mindenki előtt az nem rossz, csak én!
MIÉRT BÁNTOTOK?? miért miért miért??
bántotok és én vagyok s azr, miért??
"én szerintem tök normális voltam, hogy próbáltalak meghallgatni, nem tudom mért pont az én üzimet másoltad vissza, de ezek után segítsen rajtad aki akar..."
Az üzenet szövege: azonnal állítsd le a baráatidat hogy öngyilkosságra buzdítsanak, állítsd le a közszemlére tétlet állítsd le a meglazást kérlek istenem istenme segíts meg kérlek kérlek kéerlek könyörgöm
najó, most láthatod én megkérek mindenkit -akiket egyébként baromira nem ismerek, nemhogy a barátaim lennének- hogy hagyjanak békén, ha ezek után is baszogatnak nem az én lelkemen szárad... :D
ÉN:
Az üzenet szövege: szóval megteheti? szerinted is egy tárgy vagyok mi?? akit lehet mutogatni és megalázni! megérdemlem szerinted is a végtelen alázást... összevagdostam a karjaim, mindig ezt csinálom. lelőni nem tudom magam mert nincs pisztolyom, de már többször próbáltam öngyilkos lenni a szarságom miatt.
Little Red:
Az üzenet szövege: igen, meg lehet tenni, és meg is érdemled bazze!
Little Red:
ROHADJÁL MÁR MEG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!