Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most akkor tényleg én vagyok...

Most akkor tényleg én vagyok az állatkínzó?

Figyelt kérdés
mert múlt héten levittem a kutyám a kutyaparkba, ahol nagyon jól szórakozott és azóta is teljesen fel van pörögve mindig nyüszít ha az utcán törtnéik valami, látszik h ki akar menni. de nekem már ninca kedvem kimenni vele, fojamatosan játszani akar, de ahoz sincs kedvem.
2013. jún. 5. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:

Engem minekni közlszemlére tehet! ha meztelenül elküldök egy fotót a testemről azt is fel lehet ide tenni, mert ekkora korcs vagyok hogy engem ide meg mindenhova lehet rakosgatni! le is vetküzöm és küldöm is a képet aztán kiteszi ide valaki hogy az egész világ rajtam röhögjön, ahogy közszemlére tesztek

most az előbb ököllel vertem meg a fejemet mert ezt érdemlem akkor hányadék vgyok

engem lehet mutogatni mint egy darab húst

velem bármit meglehet csinálni mert én csak egy rongydarab vagyok

2013. jún. 5. 21:13
 32/79 A kérdező kommentje:

Az üzenet küldője: PittiPöttömPannácska

Az üzenet címzettje: Az agyad

Az elküldés időpontja: ma 19:45

Az üzenet témája: Re:

Az üzenet szövege: és erről én tehetek?

Az elküldés időpontja: ma 19:50

Az üzenet témája: Re: Re: Re:

Az üzenet szövege: akkor most nyugodtan írd le, mi a probléma, mert ez így nem állapot, tönkreteszed magad idegileg, és az sem oké, hogy itt próbálod meg levezetni..

Az elküldés időpontja: ma 20:09

Az üzenet témája: Re: Re: Re: Re: Re:

Az üzenet szövege: És neked megéri emiatt tönkremenni? Én tudom milyen az, ha valakit szeretünk, de baszik ránk, meg kell tanulni továbblépni és nem visszanézni a múltba.

rohadtak. te nengem mhnem tehettek rabszolgává! nem vagyok egy sérbadöngölt szutyok nem mutogathattok, nem használhattok ki, nem fajtalankodhattok velem!

2013. jún. 5. 21:20
 33/79 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője:

Az agyad

Az üzenet címzettje:

Little Red

Az elküldés időpontja:

ma 21:17

Az üzenet oka:

A kérdésre írt válasz: Most akkor tényleg én vagyok az állatkínzó?

"Igen, tuti ez az :D Szevasz, mehetsz is haza, idióta vagy még mindig. Ajánlom figyelmedbe ezt a.."

Az üzenet témája:

ÉS EZT TE IS HAGYOD

Az üzenet szövege:

ezt te is hagyod mert velem ezt meg lehet tenni, kizsigerelni közszemlére tenni, kihazsnálni, mutogatni, igaz??? velem mindenki bármilyen mocsokságot megtehet ő aki engem meztelenül mutogat mutogatja a nevemet meg amit írtam itt mindenki előtt az nem rossz, csak én!

2013. jún. 5. 21:22
 34/79 anonim ***** válasza:
100%
én szerintem tök normális voltam, hogy próbáltalak meghallgatni, nem tudom mért pont az én üzimet másoltad vissza, de ezek után segítsen rajtad aki akar...
2013. jún. 5. 21:24
 35/79 anonim ***** válasza:
100%
Kóros elmeállapot.
2013. jún. 5. 21:27
 36/79 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor sajnálom, hogy bezárt a lipót...
2013. jún. 5. 21:29
 37/79 A kérdező kommentje:

MIÉRT BÁNTOTOK?? miért miért miért??

bántotok és én vagyok s azr, miért??

2013. jún. 5. 21:31
 38/79 anonim ***** válasza:

"én szerintem tök normális voltam, hogy próbáltalak meghallgatni, nem tudom mért pont az én üzimet másoltad vissza, de ezek után segítsen rajtad aki akar..."

Az üzenet szövege: azonnal állítsd le a baráatidat hogy öngyilkosságra buzdítsanak, állítsd le a közszemlére tétlet állítsd le a meglazást kérlek istenem istenme segíts meg kérlek kérlek kéerlek könyörgöm

najó, most láthatod én megkérek mindenkit -akiket egyébként baromira nem ismerek, nemhogy a barátaim lennének- hogy hagyjanak békén, ha ezek után is baszogatnak nem az én lelkemen szárad... :D

2013. jún. 5. 21:31
 39/79 anonim ***** válasza:
Elég lenne egy újabb lobotomobil, csak most ide kéne jönnie, és nem amcsiba...
2013. jún. 5. 21:32
 40/79 A kérdező kommentje:

ÉN:

Az üzenet szövege: szóval megteheti? szerinted is egy tárgy vagyok mi?? akit lehet mutogatni és megalázni! megérdemlem szerinted is a végtelen alázást... összevagdostam a karjaim, mindig ezt csinálom. lelőni nem tudom magam mert nincs pisztolyom, de már többször próbáltam öngyilkos lenni a szarságom miatt.

Little Red:

Az üzenet szövege: igen, meg lehet tenni, és meg is érdemled bazze!

Little Red:

ROHADJÁL MÁR MEG!

2013. jún. 5. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!