Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most akkor tényleg én vagyok...

Most akkor tényleg én vagyok az állatkínzó?

Figyelt kérdés
mert múlt héten levittem a kutyám a kutyaparkba, ahol nagyon jól szórakozott és azóta is teljesen fel van pörögve mindig nyüszít ha az utcán törtnéik valami, látszik h ki akar menni. de nekem már ninca kedvem kimenni vele, fojamatosan játszani akar, de ahoz sincs kedvem.
2013. jún. 5. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:
De nekem kötelező. Nekem mindenki mindig csicskáztat!
2013. jún. 5. 18:29
 12/79 anonim ***** válasza:
100%
Keress neki egy normális gazdát - jobb lesz mindenkinek...
2013. jún. 5. 18:32
 13/79 A kérdező kommentje:
sde nem tudok, nem is én vagyok a gazdája, nem szoktam ezen gondolkozni... de a kutya itt van és kész és nekem muszáj együtt szívnom vele a levegőt. ahogy mindenki mással is. engem meg le állatkínzóztak mert mi az hogy huzom a mézes madzagot az orra előtt aztán utána nem viszem le.
2013. jún. 5. 18:36
 14/79 anonim ***** válasza:
100%
Most épp itt cseszed az időt az internet előtt, alig várod h válaszoljon valaki vagy valakibe beleköthess, helyette inkább vinnéd le... hasznosabb lenne... ;o)
2013. jún. 5. 18:38
 15/79 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekednek nem létfontosságú, hogy moziba járjon. (bááár, ahogy elnézem a mai gyerekeket, már nem vagyok annyira biztos az előbbi kijelentésemben)

A kutyádnak viszont nem szimpla szórakozás, hogy sétáltok, hanem muszáj mozognia. Te hogy éreznéd magad egy szobában, ahonnan hetente csak egyszer mész le tíz percet sétálni?

Egyáltalán minek neked kutya? Ha nem tudsz megfelelő figyelmet fordítani rá, akkor ajándékozd el.

2013. jún. 5. 18:51
 16/79 anonim ***** válasza:
100%

"levittem a KUTYÁM a kutyaparkba"

"nem is én vagyok a gazdája"

a kis kamuzós! :D

2013. jún. 5. 18:52
 17/79 anonim ***** válasza:
100%

nagy unalmadban inkább tanulj meg helyesen írni :P

azt a szerencsétlen kutyát pedig ajándékozd el, mindenkinek jobb lesz így!

2013. jún. 5. 19:13
 18/79 A kérdező kommentje:
nem tudom elajándékozni csak idegesített h csesztet mindenki mert arra jó vagyok.
2013. jún. 5. 19:15
 19/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerős nektek ez a mentalitás? Ez a "bántsatok csak, hogyne"...Tudjátok, az a macskás idióta....
2013. jún. 5. 19:26
 20/79 anonim ***** válasza:
nincs véletlenül macskád?:D
2013. jún. 5. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!