Ehet a kutya fagyit?
A mi tacsink a tejszínhabot is imádta annyira, hogy még a szódás-szifont, a habszifontól is meg tudta különböztetni.
Ha a habszifont meglátta a kezünkben, már majd megőrült, hogy mikor kapja meg a saját adagját. :))))
Persze csak módjával, mert ők is könnyen elhíznak, másrészt nem vigyáz a torkára, és ha sokat adsz neki, nehogy torokfájást kapjon. :))))
Én hetente kb eszek akkor kutyám is kap belőle. De csak kicsit nem sokat az ujjamról lenyal. Volt hogy "túladagoltuk" akkor náthás is lett tőle,csúnyán köhögött és tüsszögött. Na azóta már odafigyelek hogy csínján:) Nagyon szereti.
Tejszínhabot meg minden reggel kap,meglátja a kávéscsészét hozom be már nyalja a száját,tudja hogy a tejszínhab az övé belőle:D Kiskora óta ez a reggeli rituálé.
Hát ha szabad ha nem mi nyáron szoktunk néha bűnözni. A kutyánk oda van a vanília fagyiért.:D Ha mi fagyizunk ő is kap egy gombócot és elnyalókázza, persze nem midig csak ha nagyon meleg van de akkor sem minden nap. A vizes jégkrémet nem szereti megnyalogatja kicsit amit hagyok neki aztán elmegy, nekem pedig bevörösödik a fejem, mert amíg eszem végig néz rám, kuncog nem tudom normálisan enni, sietek hogy minél előbb kapjon és tessék.:D
A másik kutyám felé sem néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!