Hogy etetitek meg a kutyátokkal a tablettákat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a vitaminra, féregtelenítőre...2009. okt. 2. 10:45
31/36 anonim válasza:
kinyitod neki a száját, és belerakod a szájába a nyelve végére, összecsukod neki a száját, tartod, nem engeded el, és előbb utóbb nyelni fogy egyet!
Ez tuti tipp!!!
Ha gyakran fog kapni gyógyszereket,(vitaminokat) egy idő után hozzá is szokik hogy mit csinálsz vele.
Az én kutyámnak ha valamit be kell adni, megmutatom neki a gyógyszert odajön, leültetem, a mutatóujjamat berakom a szájába és már nyitja is nagyra, hogy betegyem a gyógyszert. És már nem kell összeszorítanom a pofiját, mert rögtön lenyeli.
32/36 anonim válasza:
Lenyomjuk a torkán!! Nem szereti, de muszály!
33/36 anonim válasza:
10:56os vagyok. Én is köszönöm a lepontozást...de valaki elmagyarázhatná, hogy mi gond van a módszeremmel.
34/36 anonim válasza:
Az hogy egyesek szerint ez állatknízás. :D Az élet nem mindig csak kellemes, mellesleg meg nem is olyan kellemetlen az a pár pillanat.
35/36 anonim válasza:
Nyisd ki a száját és tedd a torka felől a nyelve legvégére.
Vagy törd porrá és tedd rá egy szelet parizerre, hidd el örömmel megeszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!