Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy etetitek meg a kutyátokka...

Hogy etetitek meg a kutyátokkal a tablettákat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a vitaminra, féregtelenítőre...
2009. okt. 2. 10:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a vitamint beveszi kaja nélkül is, a féreghajtót lenyomom a torkán. Nekem nem vált be az, hogy kajába beleteszem, kiválogatja mindkét kutya és kiköpi.
2009. okt. 2. 10:48
 2/36 anonim ***** válasza:
90%
Belekeverem a kajájába. De olyan torkos, hogy szerintem simán is megenné kézből, mint egy jutifalatot. :))) Finnyásabb kutyáknál a májkrémgombócba rejtés be szokott válni.
2009. okt. 2. 10:50
 3/36 anonim ***** válasza:
85%
Én kinyitom a száját és lenyomom a trkán utánna össze csukom a száját és megsimogatom a nyakát.
2009. okt. 2. 10:51
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
belecsomagolom sonkába általában, mert azt rágás nélkül lenyeli
2009. okt. 2. 10:51
 5/36 anonim ***** válasza:
74%
csak berakom a szájába, összezárom és addig tartom úgy amíg nyel egyet. szomorúan néz közben:)
2009. okt. 2. 10:52
 6/36 A kérdező kommentje:

Hogy nyomod le a torkán??? Félek h megfullasztom. A májkrémert nem eszi meg, sonka meg épp nincs itthon.

Amúgy palotapincsiről van szó.

2009. okt. 2. 10:53
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Egy vastagabb karikára vágott virsli, vagy kolbász szélét bevágom, oda dugom be a gyógyszert. A falánkabb nem is rágja csak nyeli, a finnyásabb kutyánk pedig néha addig forgatja, amíg sikerül a bogyóról leszopogatni a húst. :-) Szerencsére szereti a mogyorót, így ha nem csúszik le a virslivel együtt, megkapja mogyoróval.
2009. okt. 2. 10:57
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is kiválogatja a kajából, ha csak úgy simán belerakom...Szóval én legutóbb úgy csináltam, hogy egész pici darabokra összetörtem, és úgy kevertem bele kutyakonzervbe. Úgy megette.
2009. okt. 2. 10:59
 9/36 anonim ***** válasza:
23%

Neneee!!!! Hogy lehet lenyomni valamit is a kutyátok torkán??!!! ÉS "szomorúan néz közben", titeket meg nem zavar??!!! Nyeltetek már le undorító ízű tablettát?! Akkor tudhatnátok, hogy ez a kutyának is rossz!!!

Nagyon egyszerű!!

Egy darab szalámiba, vagy ahogy az egyik válaszoló is írta, sonkába tekerve. Tök felelsleges belekeverni a kajájába, mert ki fogja hagyni. Kis türelem és odafigyelés. Odamész a kutyához, leülteted, vagy csináltatsz vele valamilyen feladatot, és jutalomfalatként odaadod neki a sonkába, vagy parizerbe, vagy egyéb finomságba csomagolt bogyót.

A vitamint nekem szétrágja, de szintén jutalom falatot csináltam belőle! És élvezi, NEM TILTAKOZIK, és szomorúan se néz rám.

2009. okt. 2. 11:01
 10/36 A kérdező kommentje:

Hát igen, virsli eltűnt, tabletta megmaradt, erre már volt példám. Túl rafkós:D Egyébként mivel picike az orra nem nagyon tudom befogni a száját. De lehet az lesz h este párommal lefogjuk és torkán le:)

De azért még várok ötleteket.

Használunk bolhacseppet, nem bolhás de így is vakarózik, a doki ajánlotta ezt a vitamint a bőrére, azt mondták nem lesz gond megeszi...hát nem:D

2009. okt. 2. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!