Hogy etetitek meg a kutyátokkal a tablettákat?
Hogy nyomod le a torkán??? Félek h megfullasztom. A májkrémert nem eszi meg, sonka meg épp nincs itthon.
Amúgy palotapincsiről van szó.
Neneee!!!! Hogy lehet lenyomni valamit is a kutyátok torkán??!!! ÉS "szomorúan néz közben", titeket meg nem zavar??!!! Nyeltetek már le undorító ízű tablettát?! Akkor tudhatnátok, hogy ez a kutyának is rossz!!!
Nagyon egyszerű!!
Egy darab szalámiba, vagy ahogy az egyik válaszoló is írta, sonkába tekerve. Tök felelsleges belekeverni a kajájába, mert ki fogja hagyni. Kis türelem és odafigyelés. Odamész a kutyához, leülteted, vagy csináltatsz vele valamilyen feladatot, és jutalomfalatként odaadod neki a sonkába, vagy parizerbe, vagy egyéb finomságba csomagolt bogyót.
A vitamint nekem szétrágja, de szintén jutalom falatot csináltam belőle! És élvezi, NEM TILTAKOZIK, és szomorúan se néz rám.
Hát igen, virsli eltűnt, tabletta megmaradt, erre már volt példám. Túl rafkós:D Egyébként mivel picike az orra nem nagyon tudom befogni a száját. De lehet az lesz h este párommal lefogjuk és torkán le:)
De azért még várok ötleteket.
Használunk bolhacseppet, nem bolhás de így is vakarózik, a doki ajánlotta ezt a vitamint a bőrére, azt mondták nem lesz gond megeszi...hát nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!