Hogy játszotok a kutyátokkal?
Teniszlabdával.
Lehet idegesíteni vele rendesen ha sokáig nem dobom el a labdát, azt meg külön kihívásnak érzi hogy nehezen adja oda miután visszahozta a labdát:D
Ezt úgy kell elképzelni hogy néha már a levegőben lóg ahogy húzom felfele a labdával együtt:D
nálam nagy bunyó a játék, 6 kutyám van, rájuk is fekhetek, általában ledöntöm az egyiket, és a többivel jól megszadizzuk:D - de szeretettel, én általában halálra simogatom, a többi meg csipkedi...
aztán másra kerül a sor...
meg van kötélhúzás, csipogós játékok (azóta a sima labda már nem gyere be), kergetőzés...
minden kutyámnak más a kedvenc játéka...:)
lehet kapni a fressnapfban röfögős disznót...
amikor velem voltak a kutyák, megmutattam nekik, majd' megőrültek!:D de sajnos az nagyon drága, és vacak anyagból van amit 5 perc alatt széttépnének...
labda,kergetőzés-imádja ha kergetem-bújócska,úszás...
bújócska rohadt jó:)mindig kiszagol,de van hogy nyíl egyenesen elmegy mellettem,mert az orrával keres:D akkor mindig elröhögöm magam és megtalál:D próbáljátok ki nagyon nagy:D:D
Teniszlabdával. Ha nagyon be akarom pörgetni őket, akkor általában 2 labdát használok, és elrúgom/dobom őket egymás után, ellenkező irányba. Olyan rally megy ilyenkor az udvarban, hogy csak na.
Aztán szoktunk venni nekik sipikét - sípolós játékot - na azt szétszedik 10 perc alatt, de nagyon szeretik a hangját, tisztára rá vannak izgulva.
Szoktunk frizbizni, de abból most kifogytunk sajnos, pedig azt is nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!