Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy etetitek meg a kutyátokka...

Hogy etetitek meg a kutyátokkal a tablettákat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a vitaminra, féregtelenítőre...
2009. okt. 2. 10:45
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Én se értem miért pontoztak le, én senkit nem pontoztam le. Nálunk 1.nap még szó nélkül megette ezt a vitamint, odaadtam neki és megette. De másnap már nem sikerült, és azóta se.
2009. okt. 2. 12:06
 22/36 anonim ***** válasza:
88%
Én is mindig kockasajtba rakom bele, amit be akarok neki adni, azt rágás nélkül szokták lenyelni. Kolbászból, párizsiból általában kiszedik.
2009. okt. 2. 12:18
 23/36 anonim ***** válasza:
20%
Kedves Kérdező! Én vagyok akit szétpontoztak:) Én azt tanácsolom, tiszta szívből, hogy legyél kreatívabb, és inkább tegyél kismillió próbát, mintsem, hogy "megerőszakold" így a kutyát. Hidd, el, ha nekem működik, pedig nem vagyok egy kutyaidomár, akkor más is simán megteheti. Az én kutyám, amelyik kicsi, tudod mit harcol a vitaminjáért? Lehet jó íze van, de meglátja és bármit megtesz érte, sőt, még utána várja a folytatást. Lehet hogy rafkós a kutya, én elhiszem, nekem is volt olyan kutyám, és mind német juhász, akivel sok kört kellett futni, de mindig felcsigáztam a kutya érdeklődését. Hagytam, had szaglássza a kezemet, amibe volt a parizerbe csempészett gyógyszer, és amikor már majd megőrült a szagoktól, akkor leültettem, vagy más nem túl bonyolult feladattal még tovább húztam az agyát, és amikor megcsinálta, gyorsan flat neki, és már lent is volt a gyógyszer, utána még egy falat finomság, aztán el is felejtette, vagy nézett nagy kedves és boldog szemekkel, hogy mi a következő feladat?:) Ha szereted a kutyádat, akkor inkább tegyél vele próbát. Egyébként a lényeg, hogy kicsi falat legyen, tehát nem az, hogy egy fél rúd szalámiba van gyógyszer, hanem a virsli átmérője pont jó lesz. nem kell eldarabolni, mert mi is próbáltuk, de hamar rájött a kis dög:) és nem ette tovább. Gyorsan, nem elhúzni ezt a folyamtot,nyugodtan.
2009. okt. 2. 12:44
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Leültetem a kutyát ( nem ellenkezik), kinyotom a száját (nem ellenkezik) odabiggyesztem a bogyót a nyelve végére- ez mások szerint a lenyomás (nem zavarja, nem ellenkezik)- becsukom a száját, lenyeli. Aztán utasítom, hogy igyon a vízből. Aztán játszunk tovább. :) Kicsit sem zavarja a dolog, nem kell sajnálni ezért.
2009. okt. 2. 15:19
 25/36 A kérdező kommentje:
Hát sajna az én kutyám nem ennyire beidomított:)
2009. okt. 2. 15:41
 26/36 anonim ***** válasza:
75%

"Kedves" lepontozott! Nem azért lettél lepontozva, mert bántó dolgot írtál, hanem mert h.lyeséget! Ha egy kutya beteg és nem hajlandó megenni a gyógyszert, akkor igenis le kell nyomni a torkán.

Kérdezőnek: Utána adj neki valami kaját és már nyoma sincs se az érzésnek, se a gyógyszernek. Hajrá! (persze a körmöddel tényleg vigyázz! :) )

2009. okt. 2. 15:45
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
15.19-es vagyok! Itt nem sok beidomítható dolog van! :) Egyedül a parancsra ivás. A többi az olyan, hogyha te vagy a főnök akkor a kutya elfogadja a mit csinálsz, bízik benned, még ha egy nagyon picit kellemetlen is. Bér azt kell mondjam nekem sokkal rosszabb, mert nekem tiszta nyál lesz a kezem, ők meg lenyelik és már ugrálnak is hogy örülnek nekem. :) Nem mintha nagyon zavarna a nyáluk. :D
2009. okt. 2. 16:54
 28/36 anonim ***** válasza:
84%

Én s tv-ben láttam más hogy adja be a kutyának a tablettát.

Vág virsli karikákat kb akkora legyen mint a tabletta (vastagságra is). Aztán elkezdi neki dobni ( nem adni) a virsli karikákat, és két virsli karika között repül egyszer a tabletta. A legfontosabb, hogy a tabletta után rögtön mehet a virsli ( ne várj semmedig!). Nem jut ideje gondolkodni !

2009. okt. 2. 17:46
 29/36 anonim ***** válasza:
15%
Kedves emberek, akik lepontoztatok. Megmondja nekem valaki, hogy mi hülyeség van abban?!(igazából nem érdekel) Szerited, én hogy etettem meg a kutyáimmal a gyógyszert? Amikor már nagyon beteg volt a kutyám?! Hát igazából nem nagyon zavarja meg a lelkivilágomat, mert segíteni akartam, elvégre ha a német juhászaimnál működött amit írtam, gondolom más is meg tudja csinálni. Ha nektek csak erőszakkal megy.... Sok sikert! Nem sajnáloma kutyáimat, de az együttműködést nem kikényszerítem, hanem megkapom tiszteletből. Na mindegy. :) Jó kutyázást nektek, és még van 18 %-om, szóval lehet még leszavazni. :) Nekem teljesen megnyugtató, hogy a kutyáim örömmel teljesítik amit kérek.:) A többi nem érdekel. Ha szerinted hülyeség amit írtam... :) akkor lehet valamit én rontottam el a kutyáimmal, viszont örülök ennek a hibának.:)
2009. okt. 2. 20:46
 30/36 anonim ***** válasza:
50%

az én roppant finnyás kutyámnál: pici sajtszelet, sajtszeletbe májkrém, abba negyed tabletta, sajtszelet felteker (=sajttekercs:) - na és először olyat kap, amiben nincs bogyó, aztán olyat, amiben van... jó, elismerem, macerás, de finnyás ebeknél azért ez szerintem beválik!

(Amikor először próbálkoztunk száj befogás-lenyeletéssel, nyelt is, erre fél óra múlva megtaláltam a szétázott bogyót a földön, úgyhogy én ebben nem bízok... nem tudom, hogy jött vissza, amikor úgy tűnt, hogy lenyelte...)

2009. okt. 3. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!