Hogy etetitek meg a kutyátokkal a tablettákat?
"Kedves" lepontozott! Nem azért lettél lepontozva, mert bántó dolgot írtál, hanem mert h.lyeséget! Ha egy kutya beteg és nem hajlandó megenni a gyógyszert, akkor igenis le kell nyomni a torkán.
Kérdezőnek: Utána adj neki valami kaját és már nyoma sincs se az érzésnek, se a gyógyszernek. Hajrá! (persze a körmöddel tényleg vigyázz! :) )
Én s tv-ben láttam más hogy adja be a kutyának a tablettát.
Vág virsli karikákat kb akkora legyen mint a tabletta (vastagságra is). Aztán elkezdi neki dobni ( nem adni) a virsli karikákat, és két virsli karika között repül egyszer a tabletta. A legfontosabb, hogy a tabletta után rögtön mehet a virsli ( ne várj semmedig!). Nem jut ideje gondolkodni !
az én roppant finnyás kutyámnál: pici sajtszelet, sajtszeletbe májkrém, abba negyed tabletta, sajtszelet felteker (=sajttekercs:) - na és először olyat kap, amiben nincs bogyó, aztán olyat, amiben van... jó, elismerem, macerás, de finnyás ebeknél azért ez szerintem beválik!
(Amikor először próbálkoztunk száj befogás-lenyeletéssel, nyelt is, erre fél óra múlva megtaláltam a szétázott bogyót a földön, úgyhogy én ebben nem bízok... nem tudom, hogy jött vissza, amikor úgy tűnt, hogy lenyelte...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!