Puffadás lehet mérgezés jele?
Figyelt kérdés
Szomszédunkban laknak rokonok, nekik "volt" kutyájuk, most vettem észre, hogy meghalt :( reggel még semmi baja nem volt ugatott az enyémmel együtt. Láttam délelött hogy egy nagyot hányt, de azt hittem semmi gond, az enyém is szokott füvet hányni ha ég a pocakja. átmentem megnézni, de nem mozdult, és fel is van majdnem 2x-esére puffadva. Lehet hogy megmérgezték? köszönöm a válaszokat.2013. máj. 15. 12:54
11/16 anonim válasza:
Azért ilyet illik észrevenni.Persze ha otthon voltak.Ezért kell olyankor etetni,ha utána még 2-3 óra hosszat minimum otthon van az ember.
12/16 A kérdező kommentje:
én a szomszédban lakom kisbabával, nem tehetem meg hogy csak ugy ott hagyom, és ök meg nem voltak itthon, én láttam hogy hányt de azelőtti nap az enyém is hányt azt hittem neki is a füves dolog jött ki, mármint amikor füvet esznek, és utána kihányják. arra gondoltunk még hátha megevett egy patkánymérget megevő patkányt vagy egeret. mitől lehet ez a gyomorcsavar? tudtam volna neki azalatt a 2 ora alatt segiteni? :(
2013. máj. 16. 07:12
13/16 anonim válasza:
Mérgezéstől, legalább is, amiket háztartásokban használni lehet, nem puffad fel a kutya.Sajnos, ha észreveszi valaki a gyomorcsavarodás jeleit, nagyon gyorsan orvoshoz kell vinni a kutyát. Még így is meg van a rizikó, hogy nem éli túl.
14/16 A kérdező kommentje:
most még arra gondoltunk hogy valami növényt, virágot megevett mert a kis kertben kapart valamit előtte. Ilyenek hogy büdöske meg hasonló virágok mérgezhették meg? kikaparhatta a magjait? nem rég lett elvetve. jaj már nem tudom mire gondoljak, ugy fájt nekik is meg nekünk is hogy meghalt szegény, és az ahogy én megtaláltam...soha nem felejtem el a képet :(
2013. máj. 17. 07:48
15/16 A kérdező kommentje:
az állatorvos gyomorcsavarra tippelt :(
2013. jún. 21. 16:49
16/16 anonim válasza:
Mintha itt többen is gyomorcsavarra tippeltek volna. Annyira egyértelmű a felpuffadás. Sajnos, előfordul üres gyomrú kutyánál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!