Mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne mérgezzék meg a kutyám?
A szomszédunk egy 60 felett lévő, igen házsártos vénasszony és félünk, nehogy megmérgezze a kutyánkat. A kedvencünk, nem csinál(t) semmi rosszat, de így is félő... Az előző kutyánkat is megmérgezték...
Mit tegyek, hogy legalább tőle ne keljen "tartani"?
Állkamerák jók? (csak mert néztem, és nem valami olcsó, hogy rendes kamerákkal körbevegyük a házat).
Jelenleg ott tartunk, hogy az ő kutyája folyton átszökik hozzánk, vagyis pontosabban átmászik a kerítésen (beoltatlan, csiptelen, nem ivartalanított), szerencsére a mi kutyánk ivartalanított, meg minden és nagyon nyugodt. Mind két kutya kan (még jó, hogy a mienk -a nagyobb - és nem bántja a másikat).
Azt mondogatta, hogy ne merjük kiengedni az ő kutyáját az utcára, vagy ilyesmi, mert "kölcsönkenyér visszajár". Jelenleg várjuk, hogy csütörtökön az ő részéről a fiai csinálnak valamit a kerítéssel... Azután viszont muszáj lesz hívni az ebrendészetet vagy rendőrséget, mert a napja nagy részében a kutyája nálunk "tanyázik", mert tőle szökne...
Amúgy nekünk egy golden keverékünk van. Nagyon szeretem, ezért nagyon féltem is!
mondd meg neki, hogy ha kölcsönkenyér visszajár, akkor valószínűleg nem fog megharagudni azért, hogy a kutyád mától az ő kertjében lakik. Persze ez kamu, de vegye már észre magát.
Amúgy, én a helyedben simán ráhívnék egy állatvédő csoportot, mert nem megfelelően tartja azt a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!