Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetnék a kutya érdekében?

Mit tehetnék a kutya érdekében?

Figyelt kérdés

Tegnap amikor sétáltam a városban(Sopron),elhaladtam egy építkezés mellett,ahol is a törmelék tetején ült egy kutya,talán fél méteres láncon,a hatalmas fagyban,étel-víz nélkül.Mesélték az építkezéssel szemben lévő büfében,hogy ők dobálják neki oda az ételt,de nem éri el a lánc miatt,és hogy már egy jó hónapja biztosan ott van,semmi menedékhelye nincs,ahova behúzódhatna.

Mit tehetnék?

2012. febr. 2. 22:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
hívd fel az állatvédőket,neten biztos találsz számot,ill,addig is,ha közelben vagy,vihetnél neki meleeg kaját,vizet,nem fog bántani.de jelents mindenképpen!!!
2012. febr. 2. 22:18
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Állatvédők plusz meleg pokróc, illetve lehet, én vagyok 'radikális', de lehet, hogy fognám és elhoznám őt, nem érdekelne, ha lopás is.
2012. febr. 2. 22:19
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Menhelyt, állatvédőrséget, állatvédőket, esetleg rendőröket értesíteni kell erről. Életvitel szerű láncon tartás már állatkínzásnak számít, ezek a körülmények, amiket leírtál pedig még inkább súlyosbító tényezők.
2012. febr. 2. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Értestísd a helyi jegyzőt, majd Ő intézkedik.Ha működik Sopronban állatmenhely, akkor őket hívd fel, de sűrgősen, nehogy elpusztuljon szegény.
2012. febr. 2. 22:21
 5/15 A kérdező kommentje:

írtam az egyik soproni állatvédő szervezetnek egy e-mailt,holnap fel is hívom őket..fb-n elég sok ember kiírogatja hogy jaj ők is látták,osszuk meg hogyha sajnáljuk,de tenni nem tesznek érte semmit.

Én szívesen elhoznám,de egy kis albérletben lakom..

2012. febr. 2. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
És nem viheted az albérletbe? Annyi időre sem, amíg találnál neki végleges gazdit?
2012. febr. 2. 22:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha ők nem reagálnak, keresd az állatvédőrséget.
2012. febr. 2. 22:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem sajnos,nem vihetem oda.:/ ráadásul egy kerítésen kellene átmásznom,stb,úgyhogy segítséget kérek,ha nem reagálnak az állatvédők rendőrség,ha ők sem,elhozom valahogy..
2012. febr. 2. 22:40
 9/15 Mailerdeamon ***** válasza:

Feltétlenül hívd fel holnap reggel a helyi állatmentőknek telefonon! Ilyenkor minden bejelentést komolyan vesznek, mert a hideg miatt kritikus a helyzet. Remélem kibírja addig.

Mi is most hoztunk el két napja egy kutyát fél méteres láncról a gazdájától. Olyan állapotban volt, hogy valószínűleg a másnapot már nem érte volna meg odakint.

2012. febr. 2. 23:05
 10/15 anonim ***** válasza:

bejelentést kéne tenni itt:

+36 70 636 6230-os telefonszámon, vagy pedig a bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu mélcímen

2012. febr. 3. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!