Mit tehetnék a kutya érdekében?
Tegnap amikor sétáltam a városban(Sopron),elhaladtam egy építkezés mellett,ahol is a törmelék tetején ült egy kutya,talán fél méteres láncon,a hatalmas fagyban,étel-víz nélkül.Mesélték az építkezéssel szemben lévő büfében,hogy ők dobálják neki oda az ételt,de nem éri el a lánc miatt,és hogy már egy jó hónapja biztosan ott van,semmi menedékhelye nincs,ahova behúzódhatna.
Mit tehetnék?
írtam az egyik soproni állatvédő szervezetnek egy e-mailt,holnap fel is hívom őket..fb-n elég sok ember kiírogatja hogy jaj ők is látták,osszuk meg hogyha sajnáljuk,de tenni nem tesznek érte semmit.
Én szívesen elhoznám,de egy kis albérletben lakom..
Feltétlenül hívd fel holnap reggel a helyi állatmentőknek telefonon! Ilyenkor minden bejelentést komolyan vesznek, mert a hideg miatt kritikus a helyzet. Remélem kibírja addig.
Mi is most hoztunk el két napja egy kutyát fél méteres láncról a gazdájától. Olyan állapotban volt, hogy valószínűleg a másnapot már nem érte volna meg odakint.
bejelentést kéne tenni itt:
+36 70 636 6230-os telefonszámon, vagy pedig a bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu mélcímen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!