Találtam egy félig elütött kiskutyát debrecen mellett, szenved hová tudok telefonálni az érdekében?
Figyelt kérdés
Mikor odamentem hozzá ült majd elesett, aztân szólítgattam és nagy nehezen felült de észrevettem hogy a hátsòlábát nemtudja hasznâlni valószínű elütötték. Kit hivjak fel segítségért? Félek hogy bántani fogják az iskolások nekem meg elkellett indulni dolgozni.2013. febr. 28. 07:07
1/11 Emyke031 válasza:
állatvédők, menhelyek, orvos
2/11 Emyke031 válasza:
Telefonszámok
Együtt az Állatokért Közhasznú Egyesület – cicavonal és állatmentés: 06-20-402-43-03
Debreceni Közterület-felügyelet: 06-52-502-530
Gyepmesteri telep: Simon József gyepmester: 06-30-488-21-15 Fábián Tamás gyepmester: 06-30-488-21-18
Vezér Állategészségügyi Centrum Kft.: 06-30-384-06-45
3/11 anonim válasza:
Jaj szegényke, el ne pusztuljon, mihamarabb hívj neki segítséget. Majd írd meg mi lett.
4/11 A kérdező kommentje:
Sem a debreceni sem a böszörményi menhely nem tud elmenni érte. :'(
2013. febr. 28. 08:27
5/11 anonim válasza:
Hívf a Noét!!!!(noé állatmenhely) szegénykém:(
6/11 anonim válasza:
Nem tudom hogy van ez, de Nyíregyen a menhelyről kimennek a balesetes állatokért. Debrecenben miért nem lehet ezt megoldani??
7/11 A kérdező kommentje:
Mert azt mondja messze van, 25km vajon nem jönnének érte a nyíregyháziak?
2013. febr. 28. 09:50
8/11 anonim válasza:
Nem tudod magadhoz venni? Megnéznéd hogy most mi van vele? Köszi!
9/11 Valletta válasza:
Hát akkor hívd fel a nyíregyházit! Én nem értem, hogy mit tologatnak ennyien egy balesetes kutyát, mikor nálunk hagyján hogy balesetes, de még a tóból is kihalásszák őket...
10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a kártyám az lemerült, holnap felhívom a derecskeit, és a nyíregyházit, még a pesti nő is engem csesztet hogy nem tudja befogadni látatlanba, szép nem mondom. Jelenleg nálam van, de a szüleim csak hétvégéig engedik.
2013. febr. 28. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!