Kik és miért mérgezik meg a kutyákat? Most nagyon sok ilyet hallani. Ki tud ilyet tenni?
Ha simán patkánymérget szétdobálnak a kutyafuttatón, a kutya pedig nagyobb mennyiséget megeszik előle, kész a baj.
Nálunk is volt már rá példa, hogy megmérgeztek kutyákat úgy, hogy az udvarra (!) dobáltak be mérget.
A mi boxer kutyusunkat is megmérgezte valami idióta. Ő fagyállót öntött az udvarunkra. Szerencsére a másik kutyánk nem nyalta fel. A mája súlyosan megsérült, de szerencsére túlélte, bár sok mindenen ment keresztül. 1 hónapig "kómában" volt. Elég nehezen tudtuk etetni, nagyon lesoványodott. Nagyon féltem hogy meghal, de felépült. Mára visszahízott, bár még gyógyulgatnia kell.
Nem tudom miért csinálják az ilyet azok a férgek, kár hogy nem tudom ki tette... Sajnálom a kutyusod, de sajnos ilyen férgek mindig lesznek. Ki tudja miért és mivel teszik, de lesznek... :(
Nagyon sokan vannak, akik az állatokra nem tekintenek úgy mint érző lényekre, hanem inkább mintha tárgyak lennének. Ezért ők nem is érzik az ilyesmit gonoszságnak.
Van pl. egy bigott katolikus ismerősöm, na neki teljesen tárgyak az állatok, "mert a Biblia is kimondja, hogy azoknak nincs lelke". Ettől függetlenül mondjuk nem szokott kutyákat mérgezni, de amikor megkarmolta egy kóbor macska, akkor agyoncsapta azt lapáttal.
Vannak ilyen normálatlan b@rmok. Mert egyszerűen nem tudok rájuk mit mondani.. Ezeket az embereket a gonoszság tölti fel szerintem. Attól érzik jól magukat, ha másnak rossz.
Gondoljatok csak bele: az is milyen beteg elméjű már, aki szilveszterkor, meg egyéb tűzijátékos ünnepekkor petárdát nyom a kóbor kutya/cica valamely testnyílásába, és végignézi ahogy felrobban...
Kötelet az ilyennek, mást nem tudok mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!