A kutyánkat valaki megmérgezte! Gyors válaszokra lenne szükségem! Milyen méreg? Többi lent!
A csomagolás alapján nem hiszem hogy bárki is tudná. És úgyis olyan mindegy milyen, ha a kutyus megette, meg fog halni, hacsak nem viszitek orvoshoz.
Úgyhogy irány az állatorvos!
Szia!
Esetleg hívjátok fel, vagy menjetek el ilyen mindenes boltba, talán ők felismerik. De nekem nem rémlik, h bármelyik egér/patkányírtó dobozán lenne ilyen, azokon mindig csak a rágcsálók képe van, a belső zacsi meg sztem sima átlátszó. :(
Nagyon sajnálom, ami a kutyust, remélem minden rendben lesz, szorítok nagyon.
1. Nem okoskodást kértem, ha nem tudsz hasznos lenni, akkor inkább maradj csendben!
Többiek: nem feltétlenül patkány/egérméreg, lehet valami vegyszer is. nylon tasak volt, talán gyomírtó. Továbbra is örülnék, ha valaki tudna valami közelebbit. Köszönöm.
4. nem régen, dokit felhívtuk, azt mondta sűrgős esete van, estére tud jönni. Tartunk itthon K-vitamnt, mert máskor is volt, hogy a régi kutyinkat megmérgezték, és Ő akkor helyrejött.
ha a doki nem jön, akkor is hánytassátok meg!!!
néhány óra is sokat számít, minél kevesebb szívódik fel, annál jobb.
Ennyi infó alapján nem jössz rá, h mi ez, mert ez csak a MÉRGEZŐ jelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!