A kutyánkat valaki megmérgezte! Gyors válaszokra lenne szükségem! Milyen méreg? Többi lent!
7. osztály 1. kémiaóráján beleverik az emberbe a jelzéseket!! -.-" Nem vagyok szellemileg visszamaradott.
Az elhelyezkedésére ráismerhet valaki, ha gyakran ilyet használ.
NEM FOG!!!! (amúgy milyen elhelyezkedésről beszélsz? Leírtad a mérgező jelet, ennyi. Ez minden terméken rajta van szinte)
Tirhuljál már el az állatorvoshoz szerencsétlen kutyával csesszemeg!
Miért ugrassz azok nyakának,akik segíteni akarnak?
Engem az Isten nem tartana vissza,ha fenn áll a lehetősége annak,hogy a kutyám mérget evett fel,hogy elvigyem dokihoz.Ha az Én dokimnak sürgős esete van akkor viszem egy másikhoz...Nem csinálok ekkora ügyet belőle.
Aki meg bemásolta a jelzéseket,inkább köszönd meg ahelyett,hogy egyből elkezdesz puffogni,hogy beleverték a fejetekbe kémia órán és tisztában vagy vele.Nem írtad sehol,hogy tudod a jelzéseket így Ő nem tudhatta,hogy ennyire okos vagy.Nem mellesleg eszembe sem jutna egyből gyakorizni,hogy itt keressek válaszokat a kérdéseimre,ha ilyen sürgős gond áll fent az állatomnál.
Gondolkozz már kicsit és ne TE flegmáskodj már azokkal szemben akik segíteni próbálnak,hanem köszönd meg.
Erről van szó!
Egy élőlény felelősséggel jár,és tőled függ,rajtad múlik él vagy hal!Lehet tudni már valamit a kutyusról?
Mellesleg,amikor anno a kutyánk lebénult éjszaka közepén kihívtuk házhoz az állatorvost,az első nem vállalta a 2. egyből ugrott és jött!Szerencsére csak rosszul ugrott a kutya és becsípődött az ideg,kapott egy szurit és másnapra már sokkal jobban volt.Nem sajnáltuk a plusz költséget arra,hogy házhoz kijöjjön a doki,nem is volt olcsó mulatság,de ennyit megért.
A helyedben eszeveszetten kerestem volna egy másik orvost és uccu neki.
Nem értem minek kérsz akkor itt segítséget?!
Nyugodtan ezt is lepontozhatod én nem bánom,de kapj észbe,hogyha az állítólag szeretett kutyád mérget nyal fel akkor nem ülök be a gép elé,hogy hátha valaki tud választ adni rá,hanem elviszem orvoshoz.
TE beszélsz felelősségről azok után,hogy még orvoshoz sem vitted el egyből...Remélem a gyerekeddel,ha lesz azzal kicsit felelősségteljesebben viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!