Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánkat valaki megmérgezte...

A kutyánkat valaki megmérgezte! Gyors válaszokra lenne szükségem! Milyen méreg? Többi lent!

Figyelt kérdés
A kapu előtt egy kenőmájas csomagolása volt, és egy kis fecni,valószínűleg a méreg csomagolása. Nagy piros X (bár lehet, hogy piros alapon fekete) bal fent kis halálfej. Sajnos mire szóltam a szüleimnek, a fecni már eltűnt. Egészen kicsi része lehetett a csomagolásnak! Ha valaki felismerné milyen méregről van szó, vagy hogy hol lehet beszerezni az könyörögve kérem írja meg! A kutyus kapott K-vitamint, de tudnunk kéne milyen méreggel állunk szemben! Gyors válaszokra lenne szükségünk!

2013. ápr. 9. 15:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

7. osztály 1. kémiaóráján beleverik az emberbe a jelzéseket!! -.-" Nem vagyok szellemileg visszamaradott.

Az elhelyezkedésére ráismerhet valaki, ha gyakran ilyet használ.

2013. ápr. 9. 17:02
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

NEM FOG!!!! (amúgy milyen elhelyezkedésről beszélsz? Leírtad a mérgező jelet, ennyi. Ez minden terméken rajta van szinte)

Tirhuljál már el az állatorvoshoz szerencsétlen kutyával csesszemeg!

2013. ápr. 9. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Hogy van a kutya? Tudott hányni? Volt kint az orvos?
2013. ápr. 9. 21:22
 14/19 Firestorm ***** válasza:
94%

Miért ugrassz azok nyakának,akik segíteni akarnak?

Engem az Isten nem tartana vissza,ha fenn áll a lehetősége annak,hogy a kutyám mérget evett fel,hogy elvigyem dokihoz.Ha az Én dokimnak sürgős esete van akkor viszem egy másikhoz...Nem csinálok ekkora ügyet belőle.

Aki meg bemásolta a jelzéseket,inkább köszönd meg ahelyett,hogy egyből elkezdesz puffogni,hogy beleverték a fejetekbe kémia órán és tisztában vagy vele.Nem írtad sehol,hogy tudod a jelzéseket így Ő nem tudhatta,hogy ennyire okos vagy.Nem mellesleg eszembe sem jutna egyből gyakorizni,hogy itt keressek válaszokat a kérdéseimre,ha ilyen sürgős gond áll fent az állatomnál.

Gondolkozz már kicsit és ne TE flegmáskodj már azokkal szemben akik segíteni próbálnak,hanem köszönd meg.

2013. ápr. 10. 11:21
 15/19 komp ***** válasza:
100%
Nagyon egyetértek firestorm hozzászólásával, ORVOS! ORVOS! DE NAGYON GYORSAN!Ne irogass, Rohanj a kutyussal, autóval, biciklivel, öledbe, talicskán, ahogy lehetőséged van, s r'hadtul ne érdekeljen ráér-e a doki, van rajta kívül másik is, nem? Én ezt kérem tőled "könyörögve"! Nem is értelek.. Tanulj sokat a kutyusokról, bár ezt az alapvető ösztönös gazda reakciót nem lehet tanítani, a kutyát kell ehhez nagyon szeretni! Nem megbántani akarlak, de szállj egy kicsit magadba! Én tuti, hogy nagyon- de nagyon "erőszakos" tudnék lenni mindenkivel, ha ilyen helyzetbe kerülnék, (Isten mentsen!)hogy hipp-hopp az állatorvosnál találjam magam a kutyámmal! Az állatorvosnak pedig van annál fontosabb, mint hoy életet mentsen?? Ha igen, azonnal feljelenteném, s nem sokáig lenne állatorvos!
2013. ápr. 12. 00:59
 16/19 Firestorm ***** válasza:
100%

Erről van szó!

Egy élőlény felelősséggel jár,és tőled függ,rajtad múlik él vagy hal!Lehet tudni már valamit a kutyusról?

Mellesleg,amikor anno a kutyánk lebénult éjszaka közepén kihívtuk házhoz az állatorvost,az első nem vállalta a 2. egyből ugrott és jött!Szerencsére csak rosszul ugrott a kutya és becsípődött az ideg,kapott egy szurit és másnapra már sokkal jobban volt.Nem sajnáltuk a plusz költséget arra,hogy házhoz kijöjjön a doki,nem is volt olcsó mulatság,de ennyit megért.

A helyedben eszeveszetten kerestem volna egy másik orvost és uccu neki.

2013. ápr. 12. 09:34
 17/19 Firestorm ***** válasza:
100%

Nem értem minek kérsz akkor itt segítséget?!

Nyugodtan ezt is lepontozhatod én nem bánom,de kapj észbe,hogyha az állítólag szeretett kutyád mérget nyal fel akkor nem ülök be a gép elé,hogy hátha valaki tud választ adni rá,hanem elviszem orvoshoz.

TE beszélsz felelősségről azok után,hogy még orvoshoz sem vitted el egyből...Remélem a gyerekeddel,ha lesz azzal kicsit felelősségteljesebben viselkedsz.

2013. ápr. 12. 14:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jajj igen, valahova leírod h találtál egy mérgező jelzést, valaki meg megmondja h milyen termékről van. Hogyne, nekem meg tollas a hátam.
2013. ápr. 12. 15:46
 19/19 Firestorm ***** válasza:
Félreértés ne essék nem magamban diskurálok,csak amint elnézem a kedves kérdező törölte a reakcióját.
2013. ápr. 12. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!