Veszettségre utaló jelek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátnőméknél lakom. Ismerem a veszettség jeleit. Van két kutyájuk. Most engedtem be őket, de az egyik elég furán viselkedik, egyedül vagyok itthon. Nem ismerem a kutyát gyerekkora óta, csak kb. 1 éve, de ilyet még nem csinált. Fura. Ahogy bejött az ajtón, csak mered maga elé, lehajtott fejjel, és erősen rázza a farkát. Odamenni nem merek, nehogy váratlanul csináljon valamit. Negyed óránként ránézek, de nem változik a viselkedése. Ilyenkor általában leheveredik a másik kutya mellé, és alszanak. Olyan mintha nem tudna lefekdüni, állva próbál aludni. Utána megint folytatja a merengést. Régebben volt tacskóbénulása, amiből felgyógyult, gondoltam arra is, lehet az újult volna ki, de attól még miért meredne maga elé olyan furán?2013. máj. 11. 22:42
21/26 anonim válasza:
Lehet hogy csak ennyire ráparázott a viharra. Azért nézd meg az oltási könyvét.
22/26 anonim válasza:
Most legalább megtudtad, hogy nem kedveli a vihart.
23/26 anonim válasza:
Ha valóban nem szórakozol kedves kérdező, akkor adok egy tippet: Kullancscsípés. A tünetek, amiket leírtál mind erre utalnak, persze csak egy állatorvos tudná ezt teljes bizonyossággal megállapítani.
Javaslom, hogy hívjátok ki az állatorvost, mert ha magától nem hever ki a kutya egy kullancscsípést, akkor lehet belőle rosszabb is, pl. agyhártyagyulladás, amibe egy nap alatt belepusztul. Az állatorvos viszont tud adni neki injekciót, amitől meggyógyul...
Mellesleg ritka nagy felelőtlen alakok vagytok... Mégis hogy képzelitek, hogy ha láthatóan beteg a kutyátok, akkor nem hívtok neki segítséget!? Remélem ha te leszel súlyos beteg, akkor neked sem fognak segítséget hívni!
24/26 A kérdező kommentje:
A rosszindulat megvan. Nem először tapasztalom ezt az állatok kategóriában.
2013. máj. 15. 14:49
25/26 A kérdező kommentje:
Neked is hasonló jókívánságokat.
2013. máj. 15. 14:49
26/26 anonim válasza:
Most mit puffogsz itt majomgyerek, ADTAM EGY VÁLASZT, erre elkezdesz belém kötni. Hát a jó k.rva érdes anyádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!