Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bichon havanese 9 hetes...

Bichon havanese 9 hetes kiskutyám nagyon vakarózik, szinte harapja a saját szőrét a farkánál és két oldalt. Bolhára utaló jelet nem találtam, se piros foltot, semmilyen elváltozást. Szerintetek mi lehet vele?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán orvost kellene megkérdezni! Lehet allergia, atka, gomba, fertőzés, gyulladás, bűzmirigy gond, akár betegség egyik tünete, stb.
2013. jan. 29. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Jövő héten megyünk a következő oltásra. Szerinted ne várjak addig? Vigyem el dokihoz hamarabb?
2013. jan. 29. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám egy hétig nézni ahogy szenved, de ahogy érzed.
2013. jan. 29. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Az hogy te nem látsz bolhára utaló jelet, nem feltétlen jelenti azt hogy nincs bolhája. Azzal hogy hamarabb elviszed orvoshoz nem fogsz ártani neki, sőt. A vizsgálatért a pénzt így is úgy is ki kell fizetned, ha most viszed, ha egy hét múlva. Én a helyedben elvinnél holnap.
2013. jan. 29. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
bolha, féreg, bűzmirigy. akármi lehet. A normális állatorvos meg addig ugysem oltja be, amig nem győződik meg róla, hogy a kutya 100%-ban egészséges.
2013. jan. 29. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi válaszokat mindenkinek!

Voltunk már orvosnál, mert éjszaka kifolyott a bűzmirigye. Kinyomkodták neki és a doki azt mondta, hogy ez nagyon sok mindent tud okozni. Oltás előtt megint megcsinálja majd a jövő héten. Már sokkal jobb a kedve is, annyira édi, ahogyan játszik!

2013. febr. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!