Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Veszettségre utaló jelek. Mit...

Veszettségre utaló jelek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőméknél lakom. Ismerem a veszettség jeleit. Van két kutyájuk. Most engedtem be őket, de az egyik elég furán viselkedik, egyedül vagyok itthon. Nem ismerem a kutyát gyerekkora óta, csak kb. 1 éve, de ilyet még nem csinált. Fura. Ahogy bejött az ajtón, csak mered maga elé, lehajtott fejjel, és erősen rázza a farkát. Odamenni nem merek, nehogy váratlanul csináljon valamit. Negyed óránként ránézek, de nem változik a viselkedése. Ilyenkor általában leheveredik a másik kutya mellé, és alszanak. Olyan mintha nem tudna lefekdüni, állva próbál aludni. Utána megint folytatja a merengést. Régebben volt tacskóbénulása, amiből felgyógyult, gondoltam arra is, lehet az újult volna ki, de attól még miért meredne maga elé olyan furán?

2013. máj. 11. 22:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Most lementem hozzá, megnézegettem, de nem láttam rajta sérülést. Mondjuk amíg ott voltam, ugyanúgy nem mozdult, csak befeszülve meredt maga elé, néha a szemével követett.
2013. máj. 11. 23:07
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Voltál már egyedül azzal a kutyával? Elképzelhető, nem igazán kedvel.
2013. máj. 11. 23:19
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Nem jön vihar véletlenül?Van amelyik bepánikol ilyenkor ės megváltozik a viselkedése.Amennyire tudod,kerüld el.
2013. máj. 11. 23:20
 14/26 A kérdező kommentje:

Voltam már vele máskor is, nem fél tőlem, nem is utál.

Egyébként tényleg vihar jött, eléggé durván elkezdett esni pár perce.

2013. máj. 11. 23:21
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
És mi lenne, ha betelefonálnál egy állatorvosi ügyeletre? Talán ők kicsit többet tudnának mondani. És mi van, ha súlyos a baj, és a kutya nem éli meg a reggelt?
2013. máj. 11. 23:22
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
HÍVJ FEL EGY ÜGYELETES ÁLLATORVOST VAGY VIDD BE, NE A GÉP ELŐTT VERD A HÁTSÓD A SZÉKHEZ!!!!!!!!
2013. máj. 11. 23:44
 17/26 anonim ***** válasza:
58%
Ugyan már emberek, nem veszitek észre, hogy csak szórakozik veletek a kérdező? A válaszai komolytalanok és mintha direkt magyarázná nektek, hogy ez pedig veszettség...
2013. máj. 12. 04:10
 18/26 anonim ***** válasza:
Mi van a kutyával?
2013. máj. 12. 06:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Kötve hiszem, hogy veszettség. Ez nekem inkább tűnik epilepsziának, vagy simán "veszettül" fél a vihartól.....
2013. máj. 12. 08:46
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem szórakoztam. Legalább hajnal 1-ig meg sem mozdult, a vége felé már remegett is. Ma reggel meg semmi baja, ugyanolyan élénk, amilyen szokott lenni.
2013. máj. 12. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!