Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ítélik el sokan a...

Miért ítélik el sokan a szegecses nyakörvet?

Figyelt kérdés
Nem a szögeset, hanem a félgömb vagy piramis alakú szegecsekre gondolok, ami nem tud sérülést okozni egy másik kutyának.
2013. ápr. 27. 11:30
1 2
 11/13 Szilvi & Argos ***** válasza:
80%
Soha nem raknék ilyet a kutyámra, akármilyen jól is mutatna rajta. Ha helyzet van, nem tudnám biztonságosan megfogni a nyakörvét, lábnál követésnél a combomat szurkálná, illetve kutyákkal sem tudna ismerkedni, mert VESZÉLYES.
2013. ápr. 27. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Az én kutyámnak is van mert szerintem jól ál neki. Normálisan meg tudom fogni ha helyzet van, mivel le van kerekírve a teteje, nem okoz sérűlét más kutyáknak sem. Ügy van megoldva hogy durvább játéknál se tudjon kiesni, nehogy valamelyík lenyelje. Van egy 71 éves néni boxerrel neki csak szegecses nyakörve van, mert szerinte ez illik a kutyához.
2013. ápr. 27. 14:01
 13/13 Szilvi & Argos ***** válasza:
64%
Elég, ha a másik kutya játék közben rákap és megszúrja, esetleg átdöfi a nyelvét...veszélyes
2013. ápr. 27. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!