Miért ítélik el sokan a szegecses nyakörvet?
Figyelt kérdés
Nem a szögeset, hanem a félgömb vagy piramis alakú szegecsekre gondolok, ami nem tud sérülést okozni egy másik kutyának.2013. ápr. 27. 11:30
1/13 anonim válasza:
Gondold bele magad a kutya helyébe. Neked milyen érzés lenne?
2/13 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Nekem mudim van (neméppen a legijesztőbb kinézet), és szegecses a nyakörve, de még soha senki nem itélt el. Viszont vannak emberek akiknek az a mániájuk, hogy minden kutya cuki és zavarja őket, ha valaki az ellenkezőjét szeretné kifejezni. Pedig ezzel senkinek sem árt. Inkább ez mint egy csilivili rózsaszín nyakörv meg kendőcskék meg anyámkínja.
3/13 A kérdező kommentje:
Ez nem a szöges fojtó...az teljesen más. Ez sima kényelmes bőrnyakörv amin kívülről vannak tompa szegecsek dísznek.
2013. ápr. 27. 11:35
4/13 anonim válasza:
Gondolom, amiatt, mert úgy érzik némelyek, a szegecsek felsérthetik a kutyával játszó másik kutya száját.
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Engem az idegesít fel amikor valaki azt mondja h menőzés,meg csak azért van, hogy félelmetesebb legyen a kutya. Hogy lenne már félelmetes? :D Inkább szép. Van akinek ez egy rózsaszín nyakörvben merül ki, van akinek nem. Persze olyanok is vannak akik abszolút nem foglalkoznak azzal, hogy milyen a nyakörv esztétikai szempontból, de azért ne szólják már le azokat akiknek ez is fontos...
2013. ápr. 27. 11:43
6/13 anonim válasza:
Ha kívülről van,akkor nem számít.Amúgy én ezektől a nyakörvektől is rohamot kapok,egyszer belegondoltam mi lenne ha az én nyakamat rángatnák így,úgyhogy áttértem a hámra,mert volt hogy egy picit jobban megnyomta a légcsövét,aztán alig kapott levegőt a kutya.A hám az tetszik neki,bár kisebb kutyáról van szó :)
7/13 anonim válasza:
Kívülről nem gond,mindenki maga dönti el milyen nyakörvet tesz a kutyájára! :)
8/13 anonim válasza:
Mások miért ítélik el azt nem tudom, ami nem tud sérülést okozni azzal nincs bajom, a hegyessel annyi a gond,hogy sérülés veszélyes a másik kutyára nézve. Ilyennel itt a környékünkön nem találkoztam szóvan nem érint a dolog :D Gondolom aki szögeset tesz a kutyája nyakára az nem is akarja,hogy más kutyákkal játszon,azt se ítélem el, lehet van rá oka,de nem engedném oda a kutyámat a sérülés veszély miatt.
9/13 anonim válasza:
Hát probléma csak akkor van ha a kutyád játszik egy másikkal. Ha így nem engeded oda akkor nincs vele gáz..a piramis alakú szegecs azért tud fájni ^^ embernek is neki mehet vele stb
10/13 anonim válasza:
Én egyszer a vizslámra tettem egy ilyen nyakörvet:
jól is állt neki csak a másik kutyám szétrágta. Az volt vele a legnagyobb bajom, hogy mikor játszott akkor le kellett vennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!