Szem körüli szőrét ti levágnátok a kutyámnak? Sokan piszkálnak, hogy le kéne. Vélemény?
Szia!
Fajta függő. Pulinál pl. nem szabad.
Ha mégis bizonytalan vagy állatorvost kérdezz meg.
Ki mondta nektek ezeket az irdatlan hülyeségeket? MINDEN kutyánál lehet vágni a szőrt a szemnél és mindenhol.
Kérdező, hogy neked is válaszoljak: én a belső szemzug résznél kicsit megrövidíteném, mert úgy ő is jobban lát, illetve karakteresebb is :) de ez én vagyok :)
Jó szakember lehet....
Látod, pl ő se vakult meg:
Rengeteg ember lenyiratja tavasszal a pukiját. Egyik se vakul meg. Van, amikor hagyunk pamacsot a fején, van amikor nem. Ahogy a kutya formája adja, na meg persze ahogy a gazdi kéri.
Igen, az összes puli, amit valaha nyírtam vak, sőt, a világ össze pulija vak, amit megnyírtak :D
Annak a kutyának lehet kissé furcsa, ami már idősebb, de sosem vágták. Max pár percig zavarja a fény, de nekik is sima, "egyszerű" szemük van, a napfény nem roncsolja. De neked se jó, ha a tök sötét szobából kimész a napra, te is hunyorogsz pár percig. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!