Újabb brutális állakínzás, ezúttal Pakson. Mit lehetne tenni, hogy ilyen ne forduljon elő?
Pakson élve elástak egy kutyát,de előtte kiszúrták mindkét szemét.Valószínűleg előtte fel is akasztották.
Mit tennétek az elkövetővel?
Mikor lesz Magyarorságon is használható,az ilyesmit keményen büntető állatvédelmi törvény?
ha büntetés nélkül "eljátszhatnék" vele, én bizony megtenném! mert ezek nem hasznos tagjai a társadalomnak, ezek férgek, én emberszámba az ilyet nem is veszem!
sosem értettem, hogy miért egy védtelen állaton vezetik le/élik ki magukat...és náluk, mivel ekkora véglények, csak a "szemet szemért" elv segítene...
"és nem értem, hogy szerinted miért nem a bajt kell megelőzni(azt hogy félholtra verjenek egy állatot), miért jössz azzal, hogy aki szereti az állatokat, annak igenis kötelező ilyen helyzetben is adósságokba vernie magát..."
Te úgy gondolod az a megelőzés, hogy lesüllyedsz az állatkínzó szintjére?
Nem, nem kötelező adósságba verned magad, ott lehet hagynod azt az állatot nyugodt szívvel. Hisz nem a Te dolgod segíteni (a te feladatod csak az önbíráskodás), arra vannak különböző szervezetek, akiknek kötelességük (legalábbis sokak szerint) segíteni (utána esetleg szídhatod őket is, hogy mire szedik be azt a rengeteg adományt, ha semmit nem csinálnak). Bőven elég, ha együtt érzel azzal az állattal és utána feljössz egy fórumra fröcsögni, hogy milyen szemét emberek vannak.
kedves utolsó! miért baj az, hogy sok értelmes emberrel együtt, igenis megkínoznánk az ilyen véglényeket, és nem csak bámulnánk tátott szájjal, mint néhány "birka"(elnézést a birkáktól). én nem firtatom, hogy hova kerül a pénz az állatvédőknél, ezt benézted... a lakhelyem közelében levőben önkéntes vagyok, járok ki kennelt takarítani, kutyát képezni. támogatnám őket én is pénzzel, de dolgozom, mellette nappalis vagyok egy egyetemen, szóval teljesen önellátó vagyok, és sajnos ilyen "badarságokra" nem telik már, csak a kevéske szabadidőmet tudom bedobni...
szóval akkor ki is fröcsög? ember vagy "birka"?:D
Miért baj, ha megkínoznátok pár "normális" emberrel az elkövetőt? Azért, mert igenis törvényesen kell eljárni, máskülönben semmivel sem vagyunk különbek a bűnözőknél.
És mert úgy gondolom, hogy ha valaki ezeket a kínzásokat végig tudná csinálni egy "emberen" abban szintén van jócskán agresszió. Normális ember nem tudna együtt élni azzal a tudattal, hogy megkínzott és megölt valakit (hiába volt az egy szemétláda).
Mivel már mindenki leírta, hogy mit tenne az elkövetővel, kicsit átfordítanám a kérdést.
Mit tennél a megkínzott, balesetes, bajba jutott állattal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!